Shrek 3

Idag så bokade jag biljetter till den nya filmen Shrek 3. Jag och vickan ska gå och se den på fredag då den har premiär ska bli jätte kul, jag älskar verkligen dom filmerna.

image56

här kommer inlägget som jag tappade igår...

vad har hänt sedan sista jag bloggade?
jo i fredag så var jag på fest på våningen, det var trevligt. hyfsat med folk. jag hade trevligt sällskap med mig, jag fick till och med me mig syster yster, det var roligt.

sen på lördagen så var jag taxi åt pappa min. Så det blev en lugn kväll, käkade både tacos och lite kräftor. Sen åkte jag till Sara och såg en film, den var lite underlig i början med efter att ha sett halva så kom man in i den så den får godkänt av mig.

Sen på söndagen gjorde jag inte så mycket, var och grattade en nybliven 18 åring. Sen så var man bara hemma och tog det lugnt.
Måndagen så jag och käkade lunch på stan med sara, sen gick jag och kollade i butikerna lite själv. Träffade vickan som jobbar på hm. hon stod i provhytterna så då fick jag prata lite med henne också.

Sen igår så var jag på stan med fröken anna och tant veronica och mig själv :D Emmelie den svikaren kunde inte följa med på grund av lite omständigheter. Vi hann både med stan och ikea. Men det bästa var nog salladen på coffee house den är så god.
Det var det mesta i en sammanfattning om vad som har hänt i mitt liv dom senaste dagarna, gud vilket liv man har ;)

Här kommer lite bilder sen i fredags:

jag och vickan         marie och syster     marie, jag, syster


sa till anna att jag skulle blogga idag men.

Fan.... Satt och skrev jätte mycket nu som jag skulle blogga in i min blogg. men då satt inte internet kabeln i riktigt så allt bara försvann så nu blev jag riktigt less och orkar inte skriva mera.
men jag ska försöka imorrn att blogga om vad som har hänt.
god natt

Fredag äntligen!

Ja då var det fredag äntligen och det är min sista dag på Pemobil.
Det känns både bra och dåligt, men gud vad skönt det ska bli att få sova några extra timmar på måndag. längtar redan!
Nu är det bara 5 timmar kvar tills man får gå hem. jippi...
Då blir det stan med vickan, kanske köpa lite nya kläder om man hittar något. Hoppas att jag även får träffa trollet idag, hon åker nämligen till Orsa imorrn och jag vet inte när hon kommer hem nästa gång.

Sen ikväll så blir det fest, blev bjuden av jomman på hennes 18års fest så det blir nog väldigt kul, det roliga är att även min lilla syster ska med.
Får se om jag får hålla koll på henne eller om hon får hålla koll på mig! :)

HETASTE DRINK TIPSET!
jag fick ett tips av min tremänning emelie på en drink.
Den är jätte enkel.
Så här blandar man den.
Det man behöver är:

Vodka
Sprite
Piggelin glass

Du häller i Vodka i ett stort glas och sedan fyller du upp med Sprite och lägger sedan ner en piggelinglass och du behöver ingen is för det ordnar glassen.
Drinken blir jätte god, verkligen att rekomendera.


hej på en stund...


Onsdag

Ja då var det onsdag igen och halva veckan har gått på min sista vecka här på Permobil och det känns både bra och dåligt. Det känns skönt att slippa kliva upp så tidigt och sitta och göra samma saker hela tiden, men nu är man ju van vid det. Det dåliga är att det är att man visste att man alltid hade något att göra på dagarna som gör att man får in pengar, för nu vet jag inte vad jag ska göra på ett tag... Men det löser sig nog

Igår var jag och simmade med syrran det var mycket varmt i vattnet på sporthallen.
Dom har öppet ända till 2 september så nu hinner jag simma en gång till ute innan dom stänger. Simmning är en väldigt bra träning och man känner inte att det är ansträgande förän man ställer sig på botten och känner hur hjärtat pumpar.

Idag ska jag nog ut och gå med venkis, måste ringa och kolla med henne så vi verkligen gör det.

Snart är även sommaren slut och hösten och vintern är på ingång, men inte riktigt än vi har några veckor kvar hoppas jag...
  

Lite bilder..

Här kommer lite bilder sen den 11 Augusti, då vi hade lite tjejmiddag hos Sara Hjertman.
Det var väldigt mysigt, vi badade och grillade mat.
Det var jag, Trollet (Sara. S), Maja och Sara Hjertman det är många saror... ;)

   
trollet och maja     Sara Hjertman         jag och trollet           trollet
   
maja och sara        jag och trollet           maja                       sara vid poolen

En måndag...

Jaha, då har ännu en ny vecka börjat här på jobbet.
Får se om detta är min sista vecka eller om jag får jobba två till. Skulle vara skönt att få jobba två extra veckor.

Veckan som har varit har varit lugn, har varit och simmat nån dag med trollet och sen varit ute och gått. Sen jobbat och tagit det lungt.
Men i fredags så åkte jag upp till Fränsta på fest. Det var trevligt men gud vad det såg ut där när man vaknade, fattar inte att folk kan grisa ner så mycket. Men det var ändå en mycket roligt kväll alltid roligt att träffa nytt folk. :)

Men nu är det nästan bestämt, men bara nästan.... kan tyvärr inte avslöja mera
Men jag kommer med mer info om vad som händer när det verkligen är bestämt.

Nä nu ska jag jobba så man får gå hem nån gång.


Bilder (båtkväll den 20/7)

Här kommer det lite bilder från den 20 juli när det vart en båttur med tjejerna. Lite sent kanske.
Men bättre sent än aldrig! :D

    
   
 

Mobil fan...

Gud vad jag hatar att inte ha någon mobil.
Man är verkligen beroende av den och man känner sig helt tom.
Även fast jag inte ringer så jätte mycket så känns det ändå konstigt för ingen kan få tag på mig.

Men jag har redan börjat kolla på en ny mobil och jag har sett en
Sony Ericsson S500i men jag måste kolla runt lite mera.



Fan...

Igår var jag och simmade med Veronica på sporthallen, det var mycket svalkande. Men oj vad mycket folk det var där. Sen så åkte jag hem en snabbis innan jag åkte till Viktoria och åt mat där, det blev lassange och den var jätte god, mums...
Sen när jag skulle åka hem från Viktoria så råkade jag tappa min telefon i trappan så den blev lite konstig eller jag får ingen kontakt med den. Jävla telefon, hatar den nu för jag vill inte köpa en ny har inte råd. :(

Om ni vill få tag på mig får ni lov att ringa mig hem efter 16.00


Helgen över...

Ja då var denna helg också över, tråkigt nog. Det är så skönt att vara ledig men helt plötsligt så sitter man på jobbet igen och jobbar... Helgen borde vara lite längre än vad den är.
Igår trodde jag att jag skulle dö, det va hur varmt som helst ute och det blåste nästan ingenting och när det blåste så var det varma vindar. Men man ska inte klaga för det är nu varmen har kommit!
Sen så promenerade jag över till Sara för att hämta min bil, det tog ungefär 1 timme men det var det värt.

dag ska jag åka och simma med venkis på sporthallen, det ska bli mycket skönt.

Dålig...

Jag har insett att jag verkligen är dålig på att uppdatera denna blogg, men ofta har man inte tid eller så orkar man bara inte göra det, så efter en vecka kommer man på att man kanske ska ta och skriva lite och då inser man att man hade ganska mycket att skriva, ojoj...
Nu ligger jag här i min underbara säng och lyssnar på musik och ska ta och sova. Ska bli mycket skönt att få sova hur länge man vill imorrn, utan att någon väcker en eller att väckarklockan ringer kl.halv 6 Nu under helgen är den helt avstängd. :D

Nä nu ska sara ta och sussa lite så hon får sin skönhetssömn.
Godnatt
  Kort på mig när jag var liten...

En helg i Östersund för en vecka sen..

Ja i helgen så var man då i Östersund på Yran med Sara och Isabelle.

Jag tog ledig på fredagen från jobbet och åkte till Östersund på torsdag eftermiddag. Vi tänkte åka redan vid 4 men det blev senare vi kom inte iväg förrän halv 6, vi fick stanna i Bräcke för en kisspaus blev lite panik i baksätet. Men det gick väldigt bra att köra upp.

Sen när vi kom fram så slog vi upp tältet och valde plats, men vi kunde ha valt en bättre för det var väldigt mycket yngre där vi hade tältet men sak samma.


Sen tog vi och sprättade en cider och gick runt och träffade lite folk. Dom enda som jag såg på torsdagen var Snook i badhusparken och dom var helt okej, men det var jätte mycket folk så jag gick lite längre bak orkade inte trängas.


Sen gick jag och Sara och tog någon öl i tälten och dansade. När dom stängde så gick vi tillbaka till campingen och jag träffade en kompis som jag jobbade med i Åre och satt och pratade och drack med honom. Det var väldigt trevligt att träffa honom, men inser hur mycket man saknar kompisarna man träffade uppe i åre. Det slutade med att jag gick och la mig kvart över sju på morgonen i bilen.


Fredagen var man väl inte så pigg, för kl. halv 10 så ringer Sara och undrar vart jag är. Så då fick jag bara sova 2 timmar men fick någon timme till senare. Men gud vad bakis man var. Men jag hade jävligt kul och det är huvudsaken.


När man piggnat till lite så gick vi på stan och käkade mat och strosade men jag orkade inte gå så länge så jag gick och sov.

Sen var det bara att börjad igen, men man mådde lite bättre efter att ha druckit en cider.

Sen så kom även Sara H och Veronica och Maja och Carro upp och festade med oss, det var mycket trevligt.


Men mitt upp i allt så la min telefon av och jag hade precis då tappat alla mina vänner, så det var bara att gå till bilen och hämta laddaren och gå till toan och ladda telefonen en stund så man kunde ringa dom man var med.

Jag såg dessa artister, lite av Millencollin, Timbuktu och Sahara Hotnights.


Sen på lördagen så åkte vi till storsjöbadet i östersund för att få duscha i varmvatten och bada av oss lite, det var mycket trevligt. Vi fick åka med några trevliga killar som Issa kände, det var mycket schysst.

Sen gick vi och käkade och gick på stan en sväng och självklart systemet, gud jag har aldrig varit med om att man måste stå i kö för att komma in på systemet men det fick man göra här, men väl inne så gick kön till kassan ganska fort eller så hade jag tur att hamna i en kö som gick fort.

Sen väl tillbaka på campingen så var det bara att börja, det tog lite emot när man började men det gick bra tillslut :P


Sen på söndag så åkte vi inte hem förän halv 4 tror jag, men jag ville inte köra tidigare än tre. Sen så stannade vi i Bräcke för att få i oss lite mat och det blev pizza.. hahha lite typiskt en sådan söndag. Sen brassade vi hem till sundsvall med allsång i bilen för att hålla oss vakna.

Det var skönt att få komma hem, men det kändes även tråkigt att lämna allt roligt där uppe.
Det var en del av allt som hände under förra helgen.

Lite bilder....


RSS 2.0