Yran imorrn!

Imorrn så bär det av till Östersund och Yran!

Liten Uppdatering!

Jag tänkte att jag måste uppdatera lite här i bloggen. Det var ett tag sen man skrev här. Men jag har inte haft tid eller rättare sagt jag har inte tagit mig tid att sitta ner och skriva lite här.

Kortfattat om helgen och dagarna fram till idag!

Fredag: Jobbade fram till halv 1 sen åkte jag hem och åt lite lunch, sen for jag ner på stan och gick en make up kurs på make up store. Blev riktigt nöjd faktiskt, trodde det kanske skulle bli för mkt men nej nej det blev lagomt.
Sen följde jag med Sara och 7 tjejer till på en båttur runt Alnö, det var väldigt trevligt. Det var bara synd att båten slutade fungera när vi var på väg hem. Men vi kom i land men hjälp av en annan båt som bogserade oss till spikarna. Måste göras om.
Kommer bilder snart...

Lördag: Jag och Elin åkte ut till Hartungviken och solade, blev inget badande för det var lite för kallt för det. Vi hade till och med köpt med oss sallad från coffee house mycket gott. mums... Sen åkte vi hem till mig och hämtade lite grejer och sen vidare till Elin för att se Pirates 2 för den hade inte jag sett och sen blev det bio med Elin och hennes lillebror Anton, vi såg Pirates 3 den var bra men inte lika bra som ettan.



Söndag: Jag och Venkis åkte och solade på playa de Hartungviken. Trivs mycket bra där, inte så mycket folk så man behöver inte trängas utan man kan ta hur mycket plats som helst så vi bredde ut oss. Sen så åkte vi hem vid halv 4.
Väl hemma så var det gräsklippning som gällde och fortsatt solning. Sen var det dags att laga mat och då blev det kött, jag grillade själv för första gången. Jag är ensam hemma och tänka att jag skulle äta något gott så då blev det grillat kött. Jag var faktiskt riktig duktig på att grilla. :)
Senare kom mina päron hem från mormor där dom har varit i en vecka.

Måndag: Då började en helt ny vecka på jobbet. Fattar inte att man orkar kliva upp varje dag samma tid i flera veckor, var riktigt trött när jag vaknade, men man måste ju kliva upp. usch...
Sen när jag kom hem så for mina föräldrar iväg igen, dom åkte till stugan där dom blir minst en vecka så då var man själv igen. Men det är ganska skönt, men ibland känner man sig lite ensam. Men vid fem tiden så åkte jag ner till sporthallen för ett simpass. Denna gång fick jag med mig Veronica. Vi simmade i 55 minuter, mycket bra gjort av oss. Man blir väldigt trött av att simma, men det känns väldigt bra efteråt.

Tisdag: Denna dag så hände det inte så mycket, var på jobbet till fyra sen åkte jag hem och gjorde lite mat. Blev kyckling. Sen såg man på Allsång på skansen, jag skulle vilja åka ner till Stockholm och gå på Skansen men det har man inte tid med. Sen så gick jag ut och gick, man blir väldigt pigg av att promenera så det tog längre tid att somna.

Idag Onsdag: Nu sitter man här på jobbet och skriver om allt som har hänt dom senaste dagarna. har precis ätit lunch så nu är det bara 3 timmar kvar tills man slutar för dagen!
Den stora händelsen idag är att man får LÖN!. :)

En ny dag..

Jaha, då sitter man här igen och skriver i denna fina blogg.
Igår var jag och simmade med Emmelie och min Lilla Syster. Men emmelie vad gjorde du??? Vad hände? Jag hoppas du blir mer motiverad nästa gång vi åker och simmar. Det var riktigt varmt i vattnet och solen lyste på en så man blev lite brun samtidigt! Det var mycket skönt!
Sen så hade även dom riktiga simmmarna träning i poolen, så man kände sig lite dålig på att simma när dom kom och körde om  en hela tiden. Dom simmade minst dubbelt så fort som en själv. Men jag är då inte någon tävlings simmare som dom är. Men ni skulle ha sett kropparna på killarna som simmade, dom var inte nådiga... Dom hade riktigt vältränade överkroppar ojoj... Det kanske var därför emmelie inte ville simma mera eller? Ja det är en fråga...

Sen efter simmningen så bar det iväg hem och laga mat. Det blev köttbullar och spagetti, mums..
Denna vecka får vi laga mat själva jag och syss för att mamma och pappa åkte iväg i förgår till mormor och morfar uppe i norr, rättare sagt till den lilla byn Parkalompolo ungefär 10 mil från pajala. Skulle jätte gärna vilja följa med men man kan ju inte när jobbet kallar på en. Det var ganska länge sen jag träffade min mormor och morfar men kanske åker upp till dom i höst med mamma.

Nu sitter man här på jobbet och väntar på att man ska få gå och fika. Efter denna vecka har man bara 5 veckor kvar att jobba. Jag jobbar på Permobil AB ute i Timrå, där jag sitter på Ekonomi avdelningen och hjälper till med lite olika sysslor.
Nä nu ska jag fortsätta att jobba!

Jobb

Jaha, nu sitter man här på jobbet och klockan är nu 08.00 och man har jobbat i 1 och en halv timme. Ja det stämmer jag börjar kl. 06.30 på morgonen. Ibland brukar jag ha väldigt svårt att kliva upp, men inte idag. Jag var uppe med tuppen och ögonen var väldigt lätta och jag kände mig inte ens trött. Men det beror nog på att jag har fått sova ut i helgen. Men det här lär inte vara länge, kommer nog vara trött imorgon istället.

Idag ska jag åka och simma med emmelie efter jobbet. Nu jäklar ska vi simma, det ska bli roligt! :)

En kväll med...

Efter en dag på stranden så var det bara att åka hem och äta. Idag blev det Tacos pga att mamma och pappa skulle bort så det var enkelt att laga.
Sen vid åtta tiden så åkte jag hem till emmelie och hämtade henne (kanske dags att skaffa körkort) sen så åkte vi vidare till hemköp i Granlo för att handla lite till filmen. Det blev jordgubbar, gurka, paprika och dipp som stod på menyn. Efter besöket på hemköp åkte vi vidare till Veronica där vi skulle se på film.

Det blev filmen The Messenger den var väldigt läskig, men det behövs inte så läskig film för att jag ska bli rädd, men man kan ju alltid låna en kudde som jag gjorde och använde den som skydd mot dom läskiga scenerna.
Men som nästan alla andra filmer så slutade även denna lyckligt och det var väl tur det...
Sen efter filmen så fick vi inte vara kvar längre för Venkis skulle sova för hon skulle jobba imorrn. Men jag körde hem emmelie och sedan åkte jag hem. Men jag var väl hemma i en halv timme sen åkte jag och hämtade syrran som var på bio och såg Harry Potters nya film och nu sitter man här och skriver om allt.

image5

Emmelie har tagit plats i Soffan


image6
Även Venkis har tagit sin plats i soffan, men hon var snäll för jag fick sitta bredvid henne


Sol och Bad

Idag vid ett tiden så åkte jag och badade med syrran på Hartungviken. Det var tänkt att Emmelie och Veronica också skulle med, men så blev det inte. Venkis hade jobbat natt och behövde sova plus att dom inte hade något sätt att ta sig ut till Alnö. Men men det kommer fler tillfällen hoppas jag!
Kommer ett bildbevis på att vi verkligen var och badade.

image3
image4

Då börjas det.....

Jaha, då börjar man själv också att använda blogg, när många av ens kompisar också gör det. Men man får väl se hur mkt man kommer att skriva här men ska försöka göra det så ofta jag kan och orkar :P


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0