Maria P-H

Bästa svenskan i dagen slalom blev Maria P-H på en värdig fjärde plats även fast man ville att hon skulle ha fått en pall plats. Men dom andra åkte grymt bra må jag säga.
Pärsson åkte ur och dom andra gick det inte bra för heller. Men härligt svenska laget.

Idag blev det ett pass på gold runt lunch med spinning och lite mage och rygg innan man tog sig hemåt för att senare åka med mor ner till stan för att kolla runt lite och jag shoppade faktiskt ett par solglasögon. :D Skit snygga var dom gröna.


Sen så blev det hemåt och käka lite middag blev fläskfilé med svampsås med svamparna plockade jag bort och till det blev det grönsallad gott! :D

Sen resten av kvällen har varit så himla tråkig förutom skidåkning på tv då! Men har varit så rastlös hela kvällen.

Imorrn blir det skidskola
GOdnatt!

Torsdag och inte -20 grader

Idag är det torsdag för dom som inte viste det och det är heller inte -20 grader utan bara -6 grader hemma hos mig i bydalen i Sundsvall. Skönt för då slipper man frysa ansiktet av sig när man går ut. :)

Idag så händer det inte så mycket hos mig, har nyss satt igång diskmaskinen och sen kollade har jag även kollat på om det fanns några biljetter kvar till maskinen på lördag på stadshuset men inte gjorde det de. Hoppas att dom kanske släpper fler biljetter skulle ju vara kul att se dom.

När jag hör låten Segertåget så tänker jag på Martin som man lärde känna i Åre. Han brukade sjunga den låten hahah...

Ikväll blir det ett träningpass på golds och idag blir det spinning. Ska bli skönt att få svettas lite.



Här kommer en skön låt av Boys like Girls med Thunder

GULD!!!

Yes!
Då har vi kammat hem ännu en guldmedalj genom grabbarnas stafett! Dom var helt fantastiska må jag säga. Dom gjorde det så snyggt man kan göra det och hellner vilken kung han har varit under detta os!!
GRATTIS GRABBAR!!!

Träning på gold´s!

Nu blir det att gå ner och träna lite på golds igen.
Idag så ska jag inrikta mig på armar och rygg, men innan det ska jag träna lite kondition i 30 min.

Sen så blir det även skidskola ikväll med mina barn!!
Hoppas bara att det blir lite varmare så dom kan komma.

Skicross!

Härligt må jag säga att det går för Anna Holmlund just nu. Det såg ut som om det gick sakta men det gjorde det icke för hon tog över ledningen och det e kanon!! Go girl!
Hoppas bara att hon har lite mera att ge i dom andra racen som hon kommer att köra.

Själv så var jag på spinning runt fem idag och jag kände att jag inte kunde ge allt. Har mått konstigt ända sen i måndags vet inte vad det är som sitter i kroppen.
Kanske får bli en tidig kväll!


-14 grader

Idag är det bara -14 grader så det är ju skönt igår var det nämnligen -18 när vi var i backen och senare på kvällen blev det upp till -25 grader kallt. Ursch det är svin kallt det.

Dom senaste dagaran har rullat på som vanligt, har fått alla mina pannband sålda på tradera så det var kul att någon ville köpa dom.
Sen så har det varit fullrulle med skidskolan som rullar på nästa vecka är sista gångerna och för vissa är det redan till helgen.

Den 5 mars så har vi avslutning i backen med lite tidtagning i bana och lite tävlingar och så, kommer nog att bli kanon kul och för oss ledare fortsätter allt senare på kvällen. Kommer nog att bli kanon kul!

Idag så ska jag i alla fall gå och träna vid fem för då är det spinningdags. :)
Sen så ska jag skicka in lite jobbansökande och städa lite här hemma. Gillar inte att städa men vad gör man inte för att vara lite snäll med familjen.

Om 2 veckor och 1 dag så åker jag och carro till österrike och Bad Gastein! jippi :)




Jag längtar grymt mycket till maj för då kommer denna tjej hem till sverige. Saknar henne grymt mycket!

Duktiga barn!

Igår var det ju helt underbart väder ute, det är inte lika fint idag, men det gör inget för man kan inte alltid få solen.
Skidskolan igår gick mycket bra, man ser att dom utvecklas även fast vi bara har kört 2 gånger med dom. Men det är väl så med barn dom lär sig fortare än vuxna. Vi körde en rolig bana som blev uppsatt och sen körde vi lite polisen och försökte lära oss göra hockeystopp men det var inte det lättaste.
Dom fick även åka med varandra denna gång så ingen av föräldrarna fick åka med sina barn, dom var mycket duktiga att släppa liften och vi åkte även lite längre denna gång också.
Har super duktiga barn. :)

Idag så ska jag snart ut och gå en sväng och får även sällskap av scott idag, även fast det är en hund så är det inte lika ensamt att gå.
Sen så ska jag väl besöka gymmet en sväng idag också. Måste ju verkligen planera för jag hinner inte att gymma på helgerna eftersom jag är i backen hela dagarna.

Igår fick jag sålt ett pannband på tradera, det var skönt att slippa ha ett liggande hemma nu är det bara 3 kvar där. Trodde först inte någon ville ha dom men tydligen fanns det intresse för dom är ju helt nya. :)


Skidskolan i södra. bilden lånad från www.sundsvallsslalombacke.se

hejhej


lite bilder

   

Våran gata                    vårt hus                     baksidan                     snö snö snö


Det blev en skön promenad i solen. Lämnade in mina skor på vägen också dom måste klackas om.
Om nästan 1 timme beger jag mig till backen för att köra skidskola.


Promis!

Ska ta mig en promenad nu, det är så himla fint väder utanför fönstret. Solen strålar och det är klarblå himmel och -6 grader ute vad mer kan man begära av en dag som denna.

När jag kommer hem så ska jag riva lite tapeter åt mor och far för att sen runt fem åka till backen för att träna min röda grupp. Dom är jätte duktiga så idag ska vi ta och prova lite stämsväng. Får vi se hur dom klarar av det. :)
hej på en stund!

Härlig tolkning!


Snart sovtime!

Dagen har varit helt okej, inte den roligaste jag varit med om men helt okej.

Spinningpasset gick väldigt bra, kände att jag kunde ge väldigt mycket av mig själv men det blev bara venkis och jag som gick emmelie kom aldrig. Hoppas hon kan vara med nästa gång. :)
Efter spinningen så blev det lite solning, jag brukar inte sola men följde med venkis denna gång. Känner mig inte någe mera brun men mina ben är fortfarande bruna sen vi var ute och reste i oktober. Helt otroligt!

När jag kom hem så blev det lite mat och det blev köttfärs och sallad kul mat va :P
Men man fick i sig mycket protein i alla fall och det är viktigast.

Sen så blev det lite tv tittande och det blev en dokumentär på tv4+ som heter " Mammas lilla skönhetsdrottning" helt otroligt dom små liven var bara 7-9 år som var med och dom sminkade sig värre än mig och en av dom hade till och med gjort en näsoperation när hon var 7 år. Fattar inte vad föräldrarna tänker på här....


Vi ser det snöar!

Vaknade imorse runt åtta först men tänkte att jag inte behöver kliva upp riktigt än så jag somnade om och självklart så drömmer man en mardröm det sista man gör vaknar igen vid nio och bestämmer mig för att kliva upp. Vill inte drömma någe mera, och när man tittar ut genom fönstret så faller snön ner, älskar det även fast man inte riktigt känner för att bege sig ut.

Men det är så fint när det snöar, snöflingorna är så lätta och faller så fint ner på den vita marken som redan är täckt med bra med snö.

Idag så händer det inte så mycket, ska ta och städa lite och byta sängkläder tänkte jag. Gillar att sova i nybäddad säng det är något speciellt. Men hatar verkligen våran tvättmaskin förtillfället den vill inte centerfugera så tvätten är jätte blöt när man tar ut den så man måste vrida ur allt. ursch...

Sen så ska jag iväg och spinna lite med emmelie och veknis. Hoppas att inte emmelie sviker oss. :P

hej på ett tag! :)

Lugn men skönt dag

Idag har det blivit en ganska så lugn dag :P började med att jag inte kunde sova längre än till kl 9 och sen upp såg lite på tv innan man började plocka lite här hemma och sen packa sina saker för att ta sig ner mot stan för att träna lite på golds och idag blev det ben och mage rygg. Mycket skönt för jag har redan träningverk i armarna sen i helgen då man har släppat alla små kidsen upp för backen.

Idag var det även strålande sol här i S-vall så himla underbart man blir så glad av att solen tittar fram. :)
Efter gymmet hem och vila lite var så himla trött, sen var det bara att byta om för att bege sig till backen för att träna kidsen igen. Det gick bra ungarna idag kunde i alla fall åka lite bättre så behövde inte dra dom något och det är skönt. Åkte lite gupp och bana, körde lite följa john och massa annat, men tiden går så himla fort när man har roligt.

Sen har jag sett på tv och då fick de bli "I huvudet på Anja Pärsson" det var riktigt roligt att få följa med henne lite och verkligen se hur hon har det och nu tror jag att jag ska ta och blunda lite i min säng.

Imorrn så är mamsen ledig får se vad vi hittar på!
Godnatt


Första dagen av klarad

Jaha, då var första dagen som skidlärare i södra avklarad och det gick väldigt bra, vi fick tydligen myket beröm av föräldrarna och alla runt omkring så det är ju alltid kul.
Min grupp är grön och är nybörjare och dom var ritkgit duktiga emot slutet av passet. Det är inte lätt första gången för dom. Men dom kämpade på mycket bra, så imorrn ska vi bara jobba vidare på det vi har börjat med.

Kom hem runt 3 eller halv fyra tror jag klockan var och då var jag riktigt trött. Men vi hade bara skidskola fram till två men sen så åkte man lite fritt och det var så himla skönt i backen för det har ju kommit ännu mera snö och det älskar jag verkligen :)

När jag kom hem så sömnade jag på soffan och det var så himla skönt men det varade inte länge innan syster kom och slet i en. Typiskt

Sen så har jag sett på Melodifestivalen och min hemliga favorit. ;) och nu ska jag ta och sova lite så man orkar med en morgon i backen och sen klockan ett åka och jobba 5 timmar en sista gång innan man måste lämna stället. tråkigt värre tycker jag fortfarande att det är.

godnatt godnatt! :)

Snart dags!

Nu är det bara 10 timmar kvar tills man ska vara i backen startklar att köra sitt första pass som skidlärare i södra. Det ska bli ritkgit kul att lära dom små krypen att åka skidor.


Mysigt väder

Idag är det riktigt mysigt väder utanför fönstret. Det är inte sol men inte helt molningt heller utan solen försöker ta sig igenom dom tjocka molnen. Så det är mkt ljust ute i alla fall och snart ska man ta sig till bussen för näst sista dagen på jobbet :( Just idag så vill jag verkligen inte jobba, skulle hellre vara hemma eller åka till backen och åka till puder efter allt som har snöat. hur underbart skulle inte det vara.

Snön bara faller ner.

Idag så har det snöat hela dagen lång och det är ju mysigt, har inte gjort så mycket denna dag. Vaknade runt halv elva och gick och satt mig vid tvn och åt lite frukost som bestod av en tallrik yoghurt och ett ägg.

Sen satt man sig vid datorn ett tag och så blir man lite rastlös så då tog man och städade lite. För att innan pappa kom hem så tog man på sig kläderna och tog tag i spaden för att skotta lite och underlätta för honom när han sedan skulle köra snöslugan.
För idag så har det snöat hela dagen och det är så himla underbart för jag älskar verkligen snö. Om man ändå hade någon att leka med i snön :P Det skulle vara ännu bättre

Suttit nu och vunnit lite på tradera nämnligen två tv spel till Super nintendo :) och under tiden så har jag sett ett avsnitt GLEE som är helt underbart program. 
Nu blir det lite made in sweden.  

Skidåkning! :)

Idag har man då jobbat, är ju inne på den sista veckan på jobbet innan man får lov att sluta :( Men inget sa hon idag heller om att det bara är några dagar kvar. Men men jag ska jobba med henne på fredag också, vem vet hon kanske säger något då, tackar en eller nåt.

Efter jag hade jobbat klart så kom min far och hämtade mig, vi åkte på biltema och sen på ica för han skulle köpa en leksaks grävskopa till en kollega som fyller år imorrn.

Sen hem och byta om för att sedan bege mig till Sundsvalls Slalombacke för lite introduktion för det som komma skall. Ska nämnligen vara skidlärare där några helger framöver, det ska bli kul. Jag har ju gått friluftsfrämjandets grundkurs och detta var ungefär samma så man fick lite repetition och det behövs alltid. Men allt kommer ju tillbaka så fort när man får höra det igen. Kul!

Så då fick vi åka lite skidor och det var så himla kul, kom på mig själv tänka. Gud vad jag älskar att åka skidor och det gör jag verkligen! :)



Helgen!

Helgen gick väldigt fort må jag säga.
Gjorde inget speciellt men det var skönt ändå, mammas systrar var här på besök medans min kusin körde rally i jämtlands skogar. Skulle också vilja prova på att köra rally.

Nu har jag bara 3 dagar kvar att jobba sen så är jag arbetslös, ursch vad jag inte vill detta. JAG VILL HA ETT JOBB!!
Så om det är någon som vet om ett jobb, säg till mig!

Ska åka och träna om 1 timme men veknis kommer väl om en halvtimme och plockar upp mig! Så himla skönt det är att träna!! :)

Var även idag på sjukhuset och var och tog ett cellprov hos barnmorskan, som alla kvinnor ska göra när dom fyller 23 år och idag var det min tur. Men det gick bra var lite obehagligt men det är ju bra att dom kollar en så man inte har någe cancer eller annan konstig sjukdom.

Hej på en stund

RSS 2.0