tråkigt

oj så tråkigt jag har haft det denna dag, har bara gått och dragit benen efter mig.
Har inte haft något roligt att göra, men imorrn så ska jag åka ut till anna och leka med henne för att senare hämta upp jeja som kommer till mig imorrn igen :D Jätte kul
Sen så åker vi upp till Östersund på torsdag för att festa lite på yran, kommer att bli super kul :)
godnatt

Solen skiner i Sundsvall

Solen den skiner så fint här i Sundsvall och jag sitter inne för tillfället.
Måste ta och bege mig ut en sväng, tror jag ska ta en promenad.

Hem ljuva hem..

Nu e jag hemma igen efter 5 dagar i stugan. Var mycket skönt med sol och´bad varje dag. :D
Men nu e jag hemma i sundsvall igen men finns inte så mycket att göra här, när man vet att alla  jobbar hela tiden. :(

nä ut i solen med mig.

Fränsta here I come...

Tänkte att jag skulle ta och åka upp till Fränsta imorrn och vara hos farmor och farfar men det blev ändrade planer, för jag åker upp redan idag med familjen Wiklunds. Läste även på Aftonbladet att  det skulle bli kanon fint passar utmärkt så man kan sola och bada. :)

Bilar...

Strax innan ett idag så åkte jag ner till stan för att träna på jocks och hade en väldans tur för när jag hade parkerat var det en gubbe som frågade mig och jag skulle stå här länge för han hade en P-biljett som jag fick. Tack snälla gubbe.

Sen så tränade jag och höll på ett bra tag, sen åkte jag till willys för att handla lite mat.
När jag sedan var på väg hem så började bilen lukta konstigt, så när jag kom ungefär till nedre Haga så luktade bilen ännu mera. Så jag vågade inte köra mera utan stannade bilen på första bästa parkering och ringde pappa som fick komma och kolla på bilen och köra hem den.

Pappa körde före mig och när vi var hemma så kände jag verkligen hur det luktade konstigt ute och det var självklart från bilen. Varför, varför måste bilar krångla för...
Fast denna bil har då varit med om mycket ska ni veta. :)

Lite bilder.

Mina kusiner kom igår på ett snabbt besök och det var trevligt.
Dom e så söta Hanna och Tobias.



Sen lite bilder från när vi var hos Mormor och Morfar i Parkalompolo.

Deras Hus och Gård

Moster Berit,Mamma och Maj-Lis

Min morfar som nu inte längre finns i livet. Han gick bort ca två veckor efter
vi varit där helt sjukt och overkligt.

Min söta Mormor, älskar henne så mkt, tråkgit att hon e så långt borta.

Mormor, Morfar, Moster, Mamma, Syster och Jag

Slutligen en bild på mig. När vi ska åka till Kiruna för att Emma och Jag hade
fått lite lappsjuka, inte så mycket civilisation hos mormor så vi ville till en stad och då blev
det Kiruna.

Alltid den där klockan...

Vaknade av väckarklockan runt halv tio, men var ändå jätte trött för jag kunde inte somna igår kväll. Sist jag kollade på klockan var den över ett. Låg bara och vred mig hela tiden hatar det....
När man väl har somnat så tar det inte lång tid innan klockan ringer och det är morgon.

Pratade igår med Maja och vi har börjat planera Yran nu, så nu känns det bra längtar som fan...
Kommer nog att bli kanon kul som förra året, måste bara tjata lite på Trollet så att hon följer med oss.

Nä nu ska jag snart åka och träna lite ben på jocks. Var där igår och körde spinning och det väldigt skönt men grymt varmt och svetttigt blev det, men då vet man att man tränar hårt. :)


Seg morgon

Blev väckt imorse av mamma pga att hon inte hade någon nyckel när hon skulle till jobbet så jag fick kliva upp och låsa dörren, var mycket trött då för jag somnade inte förän efter ett i natt. Måste bli ändring på det så man kan vakna i tid och orka med mer.

Vaknade vid 10 och åt lite frukost för att sedan ta en promenad på 45 min.
Sen hem och duscha och käka en god omelett.

Snart kommer mina kusiner hit men bara en snabbis för dom ska vidare till sin farmor och farfar. Dom ska hämta lite saker som dom glömde sist dom var här.

Idag ska jag nog inte göra så mycket pyssla lite här hemma tror jag.

Helgen har varit cool lugn och det var skönt, hade inte orkat att gå ut. Men vi var ner till hamnen i Lördags och kollade när dom hade tävling där och det var kul, gick grymt fort för vissa av båtarna. Det var till och med en båt som slog runt.

Sol i soliga Sundsvall :)

När jag vaknade imorse så var det underbart väder utanför mitt fönster, det var sol och blå himel. Så det var bara att ta och kliva upp och käka frukost.

Sen nu har jag varit ute i solen en stund och sprayat lite på hyll upphängare som jag sedan ska sätta upp i mitt rum. Har även målat lite på mina tavlor som jag håller på att göra, har blivit riktig pysslar nu. Ibland kommer jag in i sådana perioder. Ska lägga upp bilder senare på vad jag har gjort.

Har även gjort ett armband men det blev för stort för min handled, fast jag blev mycket nöjd med det så nu ska jag köpa lite mera färger och göra lite olika.

Nä nu ska jag ut i solen och lägga mig och läsa en god bok, den heter "Flyga drake" en bok jag rekomenderar att läsa. Är lite trög i början men sen så blir den bara bättre och bättre och jag är verkligen inte en stor läsare.


Allt kan inte vara roligt... :*(

Jaha.....
Nu sitter jag här framför datorn och ska försöka skriva ett inlägg, det har inte blivit så många på den fronten den senaste tiden har inte orkat skriva om vad som har hänt.
Den senaste tiden har det bara varit tråkigheter som jag skulle ha skrivit om då och det orkar jag inte för det gör mig bara ledsen och det vill jag inte vara.

Men kan ju i alla fall förklara att det som stod i förra inlägget, handlade om min morfar som var vilse i skogen, under flera dygn från tisdag till fredag då dom hittade honom. Var ett stort pådrag där uppe polis, helikopter och hundar och militären och släkten hjälpte till och när dom väl hittade honom var det försent. :*(
Så för exakt en vecka sedan hittade dom honom, tråkigaste dagen den här sommaren i alla fall.
Man går ju alltid och hoppas på att dom ska hitta personen och att personen klarar sig, men så är det ju nästan aldrig och det blir ju ännu svårare när personen är dement.

Mamma har i alla fall kommit hem nu och det är skönt. Har saknat henne, även fast jag inte har pratat så mycket med henne när hon var där uppe.


Jaja, förra lördagen var jag och sara, lotti, linnea och linn och såg mamma mia på bio och den var bra, väl värd att se. Den får en 4:A stjärnor av mig av 5 möjliga.

Sen hela denna vecka har jag fått lov att kliva upp kvart över 6 för att köra syster till hennes jobb i Timrå, nu får hon ta och skaffa sig ett körkort. Men hon e lite seg på den fronten.

Sen i helgen skulle jag och emmelie ha åkt upp till Åre men det blev inget av med det, pga att vi inte fick tag i någon bil. Det var lite synd för jag hade gärna åkt upp dit och hälsat på lite. Men men istället får jag vara hemma och ta det lungt och jag tror jag ska ner till hamnen imorrn för att kolla lite på båtarna som ska tävla där. Blir nog kul de.. :)

Nä nu ska jag nog ta och sova lite.
GOdnatt och SOv gott.

Snälla kom fram nu

Snälla snälla snälla hitta honom någon gång...
Man förstår inte hur folk känner sig när deras nära e helt borta, förän man själv är med om det.
Fattar inte att dom inte hittar honom, men pappa sa att det är ganska stort där uppe i skogen.
Han har varit borta sen i tisdags kväll och dom har fortfarande inte hittat honom, känns som man bara vill åka dit och hjälpa dom att leta, jag skulle inte ge mig förän jag hittade honom. Men troligen skulle nog jag också gå vilse för jag hittar inge bra där. Tänk han har inte ättit något men jag hoppas att han har ättit det skogen har och att han hittar vatten.
Mamma åker upp idag, det tycker jag låter mycket bra.

Jag är så himla orolig nu, det enda jag hoppas är att dom hittar honom och det är nu, hitta honom nu.....
Snälla....

Enda spelningen i Sverige

NU är börjar gatufesten på riktigt. Det är onsdag och det är gratis så det kommer att vara grymt mycket folk ute, men jag ska hålla mig städad och nykter.
Men dom resterande 3 dagarna behöver jag inte vara det, :P PÅ fredag så blir det The Ark, dom har sin enda spelning här i Sundsvall så det kommer att bli grymt bra även fast man har sett dom typ 3 gånger. :D

Sen i måndags så kom min kära kompis Jeja från Uddevalla och hälsade på mig och hon stannar till imorrn för sedan åker hon vidare till Åre för ett besök. :D

Kommer även skriva lite om turen till norr någon dag och lägga upp lite bilder.

Nä nu ska jag fortsätta att jobba, slutar om en liten stund. :D


RSS 2.0