Väntar på tvätten

Nu sitter jag och väntar på att min tvätt ska bli torr så jag kan gå ner till tvättstugan och hämta hem den, för sen så ska jag bege mig ner till byn och träffa jeja och jesper för vi ska ta bussen till rödkullen där vi ska träffa dom andra och grilla korv. mums....

Jag vaknade idag av väckarklockan kvart över nio, jag känner mig bättre idag men fortfarande ont i halsen och så men det går väl över med tiden..

Nä nu ska jag klä på mig, kommer bilder senare från denna dag. :)

Rört lite på mig

Idag vaknade jag och kände mig ganska bra.
Plockade undan lite i mitt rum och begav mig upp till jeja en stund för att prata lite och vi bestämde oss för att ta en sväng ut.
En promenad, pratade med mamma och hon tyckte jag kunde göra det om jag tog det lungt och det gjorde jag också, men ack så varmt och svettigt det blev fast man inte gjorde mångfa knyck....
Var förbi apoteket för att köpa nässprej åt en kompis och en termometer till mig, fatta den kostade 175 kr den jäkeln... Men nu har man en i alla fall så när jag kom hem tog jag tempern och hade 37,9 så det var väl hyffsat.

Nu har jag sett på film och sett på tv och bara tagit det lungt,

Imorrn så blir det personalfest för hela slanten men jag ska inte dricka något för det tål inte min kropp just nu för nu ska jag bli 100% frisk.
Men ska ändå delta i lite saker, ska åka till rödkullen och grilla korv med dom andra och sedan träffa dom i byn för en fika. Sen ska dom bada på tott och jag tror jag inte jag pallar det heller så jag går väl hem och duschar för att sedan gå ut och äta. Sen går alla på bygget, men jag står över för jag kommer inte orka. Tråkigt men sant.
Men det ska bli jätte kul med personalfest. :D

Nu sitter jag och lyssnar lite på musik, det är så avkopplande..
see yaa....

Vad gör man när man e sjuk??

Idag så mår jag lite bättre febern har sjunkigt, men har fortfarande ont i halsen och öronen. Men bara man vilar så blir man bättre. Men hur kul är det igentligen att vara sjuk??
Det är inte alls kul, man kan ju inte göra något.
Det enda jag har gjort dom senaste dagarna är att sova, sett på tv och suttit vid datorn, men mest sovit.

Idag har jag sett på
Damerans slalom, tyvärr så gick det inte så bra för dom.
Sen har jag sett Summerland.
Sen har jag sett lite olika program där i mellan.
Just nu ser jag på biggest loser på 5:an.

Skriver mer senare.


Hatar att vara sjuk....

Ja jag vet, jag e mycket dåligt nu på att blogga, men har inte haft tid eller orken att sätta mig vid datorn och skriva.
Men det har inte hänt så mycket heller.
Nyår var mycket trevligt, började med en knyttis middag två våningar upp och sedan fest på min våning för att sedan gå till tott men va så mkt folk att man inte kom in, så vi gick på hemma fest istället.'

Sen så har jag jobbat ganska mycket.

Just nu så är jag sjuk, har varit de dom senaste 3 dagarna. Har feber, ont i halsen, öronen, huvudet mm...
Hatar verkligen att vara sjuk. Det finns så mycket bättre saker man kan göra istället.
Men vad skulle jag ta mig till utan mina underbara sambosar i min lägenhet och på 6:an. Älskar er. Dom ställer verkligen upp om man behöver något, handlar åt en och grejar. Tack så mycket.

Nä nu ska jag ta och se på en film tror jag.

Här kommer en mycket fin bild från julen i nyköping på oss kusiner.
image182

RSS 2.0