JoBbA

Sitter nu på jobbet men ska snart gå vidare och jobba, blev idag placerad på att städa dählie trapporna är jag väl inte så glad för att göra. Men men vad gör man inte för jobbet.

Igår så jobbade jag mellan 7-18.30 var ganska slut efter det passet plus att det inte alls blev någon rolig jobbdag.
Sen hem och gjorde riktig mat för en gångs skull, det blev hemagjorda köttbullar med fullkornspasta och ketchup, jag bjöd gisela på mat det var trevligt med lite sällskap.

Sen gick vi ner till gisela en sväng och där såg det förjävligt ut, riktigt svinigt må jag säga. Andreas och flinta satt tillsammans i badet, finns så himla roliga bilder på det.

Efter att ha varit där en stund så gick jag hem igen med lotta, som är på besök denna vecka och lite till hoppas jag.
Hem för att byta om och sen begav vi oss ner mot byn och gick på både Supper och Dahlboms inte så mycket folk ute i farten men det blev lungt eftersom jag jobbar idag.

Nu ska jag kila hejhopp

Besök av kusinerna i åre

Hello, orkar inte skriva så mycket istället så lägger jag ut några bilder, från när kusineran var här under vecka 8.
Men bilder säger mer än tusen ord.

Kusin hanna och tobias

Syster Emma

Hanna

Tobias

Emma och Hanna i liften

Snö och en lift.

Jag


Högskoleprovet

Shit, fick för mig att jag skulle inte på studera.nu och kolla lite och ser då att det var sista allmälningsdag för högskoleprovet. Jag har funderat länge om jag verkligen ska prova göra det.
Men jag anmälde mig så nu ska sara göra högskoleprovet, hjälp. HUr gör man? VAd ska man tänka på? VAd ska man ha med sig???
Men det löser sig nog, det får gå som det går. KOstade 350kr, jag ska göra det i järpen den 28 mars.


fin fint


tänkte ta upp det

Ja nu är det nästan 1 och halv månad sen jag bloggade, men jag har inte haft intresse att skriva något och har inte orkat det heller.

Men idag är det torsdag och jag har jobbat från 8-15.30, gick bra. Hände inte så mycket annorlunda än vanligt.
Har fått en boendekompis i lägenheten och snart kommer ännu en till.

Var hem till sundsvall i början av förra veckan det var skönt att komma hem men jag var bara hemma några dagar och det är ju ingenting. Skulle vilja ha varit hemma längre för att man ska hinna slappna av lite men det gjorde man inte.

Har börjat träna på riktigt igen men en vän, har haft svårt att få tid till att träna och sen när man kommer hem sent på kvällen så orkar man inte för man e så himla trött. Men min nya träningskompis heter gisela och är en mycket trevlig tjej, vi e båda vänsterhänta och tål ej pälsdjur. :)

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder ikväll

RSS 2.0