Bad Gastein!

Imorgon bär det av till Österrike och Bad Gastein och det ska bli så kanon kul må jag säga.
Det är jag och sen Carro som ska åka, tänkt att det är idag vi åker. Det känns som om det var igår vi började prata om att åka dit och nu så står vi snart där och får åka i deras backar.

Kommer att bli kanon detta!
Idag klockan fem över sex går vårat tåg till arlanda!

Syns när vi kommer hem!

Kram och Puss!

Fullspäckat schema!

Imorrn har jag ett fullspäckat schema, först så ska jag provjobba på stadium mellan 10-17 och sen efter det måste jag snabbt byta om för att åka till backen och ska vara där innan klockan sex för då har vi avslutning med skidskolan och med alla våra barn som vi har haft under vintern.
Sen efter det så blir det hem och duscha och fixa sig för att sen åka ner till biteline för mat och efter det blir det utgång med hela gänget av ledare. Kommer att bli kanon kul detta tror jag!

Så imorrn blir det verkligen att köra i 110 hela dagen men det ska jag nog klara av.
Det är ju bara massa roliga saker jag ska göra, men först så hoppas jag att det kommer att gå bra på stadium när jag ska provjobba lite. Önska mig lycka till! :D

Här kommer en bild på hur jag har sett ut idag. :P


Nu ska prinsessan få lite sömn godnatt!
puss och kram

Lunch med venkis!

Idag så blir det snart stan för att luncha med venkis och kika runt lite innan det blir ett spinningpass för fulla muggar. :)

Denna vecka är det sista gången vi har skidskolan med våra söta barn, det känns både kul och tråkigt. Det ska bli skönt att bli av med alla barnen som man har haft nu ett bra tag men det blir tråkigt att man inte kommer att träffa alla vi tränare lika ofta. :(

Idag har jag även varit på en interju hos stadium för extra jobb så vi får väl se hur det kommer att gå. Man hoppas ju alltid. :)

Nä nu blir det till att byta om innan man ska ta bussen ner till stan.

Kram på er! :D

RSS 2.0