Berätta

Jag ska ta och tala om vad som har hänt dom senaste dagarna.

Det började i måndags när jag vaknade så hade min chef ringt mig och lämnat medelande så jag ringde tillbaka och hon ville träffa mig. Blev lite nervös men försökte glömma det.

Jag gick och tränade och sen gick jag till min frissa Carro och klippte mig och färgade håret lite blev mkt nöjd. Vi pratade lite om den som hade ringt mig och hon sa att det inte var någon fara.

Men halv fyra skulle jag till mitt jobb och ha ett möte med chefen, det gick väl som det gick.
Jag blev av med mitt jobb som jag bara har haft i ca:2 månader så det känns förjäkligt må jag säga. När det känns som allt ska lösa sig och man får ett jobb och man trivs och tycker det är super roligt och man har kommit in på en ny bana med roliga utmanningar så blir man hugen i ryggen och blir av med jobbet bara så där.
Det kändes rent förjävligt ska jag säga, vad ska man göra nu liksom.
Blev riktigt arg och det var konstiga ursäkter som dom hade att säga när hon sa att det var jag som måste sluta. Man har liksom bara jobbat 2 mån och man har inte hunnit visa vad man går för för det finns inget folk i butiken och lite att göra.

Men men finns inte så mycket mera att säga än att dom har mist en mycket bra person och duktig säljare så om det är någon som behöver en duktig person så finns det en här. Gillar att lära sig nya saker. :)
Tänker då inte gräva ner mig i detta även fast man blir nertrycken till botten så vet jag vem jag är och hur bra jag är så det så.

Den dagen blev i alla fall väldigt jobbig låg bara i soffan och ville inte flytta mig en meter och ville inte heller gå och lägga mig för jag ville inte vakna och veta att det verkligen var sant, och när jag väl vaknade av mig själv ville jag sova mera för jag ville inte vakna försökte somna om några gånger men till slut gick det inge mera.

Skulle träffa en kompis på stan senare så jag skickade ett sms och frågade om vi kunde flytta fram det en timme och sen berättade jag vad som hade hänt, hon jobbar extra hos oss. Blev inte så mycket fikande utan mest prat.

Men kommer att jobba nästa vecka där också innan jag får sluta blä vad tråkigt.
Anna som jag jobbar/jobbade med sa något snällt idag som gjorde mig glad, hon tyckte att det är riktigt roligt att jobba med mig! Det gör mig glad.

Man skulle kunna fortsätta prata om det här hur länge som helst men det tänker jag inte göra.

Ska troligen åka skidor imorrn det ska blir grymt härligt :) De är bland det bästa som finns!

Känns konstigt!

Det känns så konstigt på något sätt, det känns verkligen overkligt allt som har hänt den senaste tiden eller dagarna rättare sagt.

Men även denna dag gick bra och det kommer nog morgondagen också att göra. Hoppas jag får då blir det bara 5 timmar jobb.

Sen blir det helg och jag ska ta mig ut i  backen tänkte jag :D jippi Är det något som gör mig riktigt glad så är det att få åka skidor. :D yeah

Gick bra idag

Idag har jag jobbat och det kändes helt okej, trodde det skulle vara jobbigare men det flöt på bra, tror det kan bli lite värre imorrn men det är bara att vänta och se.

Var ju och klippte mig i Måndags också och är supernöjd även faast det känns lite kort, men som tur är så växer ju håret ganska fort.

Det har snöat jätte mycket här Sundsvall idag, det har säkert kommit 3 dm om inte mer. :) Ska lägga in något kort snart så ni får se. Ska blir duktig på att blogga, det ska jag verkligen. :)

godnatt

F**n

Just nu känns det som om mitt liv suger rejält, vet inte vad jag ska ta mig till.
Igår var en av mina värsta dagar i mitt liv. Orkar inte skriva om det men det var inge rolig dag. :*(


Ändrat lite

Jaha, då har man ändrat lite på sin blogg eller jag har bara bytt header för det är typ det enda som jag kan göra! :)

Idag så har jag jobbat hela dagen från elva till sex och sen blev det hem och äta lite och sen försöka plugga lite engelska och det gick sådär tycker jag. får väl se hur det kommer att sluta.

Men imorrn så blir det upp ganska tidigt för att åka ner till gymmet och köra ett pass tror det blir kondition och lite styrka för armarna det behövs.
Efter det så blir det att ta sig vidare till Jess för ett besök där hos Carro och få håret fixat, är verkligen på tiden. Skäms lite över att man är där så sällan. Efter det ska vi ta en lunch någonstans får se vart det blir.

Sen på kvällen får vi se om det blir bio eller om vi tar det på tisdag men det måste göras innan ons för då går biljetten ut som vi fick av min farbror.

Håller ju även på med GI just nu och det går bra, tog 2 bitar mörk choklad idag och nu mår jag illa. blä skulle inte ha gjort det. Men jag mätte mig lite såhär en vecka tidigare fusk, hade tappat 3 cm runt midjan på 3 veckor så det är jag nöjd med och mer ska det blir! :)

Nä nu ska jag ta och sova lite!

Godnatt

Funderar på!

funderar på om man kanske ska ta och börja blogga lite igen.
det kanske inte händer så himla mkt i mitt liv, men det är ganska skönt att få skriva av sig lite någonstans.
ska nog fundera lite till imorrn innan jag fattar ett beslut

hihi


RSS 2.0