Sitter nu på tåget till Sundsvall

JA nu har jag ungefär 50 min kvar tills jag e hemma i Sundsvall igen.
Känns jätte konstigt att snart vara tillbaka i stan, kommer nog ta ett tag innan man känner sig hemma igen. Åre är ju mitt anda hem, vem vet kanske blir mitt första. :D

Jag saknar redan alla i Åre, igår var en helt underbar dag började med att vi åkte till Stucki för att äta frukost, blev en riktig dunder frukost. Sen så åkte vi hem och städade lite och packade lite, men gud vad jag drog på det hela tiden. Ville inte.... Vet inte vad jag vill just nu.
Sen så vid halv fyra så gick jag ner på byn för att säga hejdå till Tina och dom på kontoret. Efter det gick jag på konsum en sväng för att sedan bege mig till Helena Eriksson min underbara Helena, vet inte hur man skulle ha klarat av säsongen om inte hon hade jobbat med oss.
Där blev vi bjuden på mat, det vart purjolök och potatis sopa den var god även fast helena hela tiden klagade själv på den. Sen blev det lite pannkakor. mumsit. Helena sa om jag visste att ni skulle komma och äta så skulle jag ha gjort något annat. Men det är ju inte det som vi tänkte utan, det är så trevligt att komma och hälsa på henne. Hon har också en helt underbar familj.
Så vi blev kvar hos henne fram till Halv Ett i natt, blev en lång natt man gud så trevligt vi hade det.

Jag saknar er verkligen ska ni veta alla i ÅRE.
Puss och Kram på er...
Jeja vi syns ikväll vid tåget. :D


Nu är man ensam i lägenheten i Åre

Vaknade ganska tidigt idag runt nio var klockan, slog på tv men det fanns inget bra att titta på. Sen när jag gick ut från mitt rum så var Jesper och hans pappa också vakna. Dom hade börjat bära ut alla hans saker till bilen.
Jesper åkte nämnligen hem idag, för ungefär en halvtimme sen lämnade han lägenheten.
Så nu sitter jag på mitt rum och det är hur tomt som helst här, vi städade hela lägenheten igår och det gick bra.

Man kan verkligen inte fatta är det är över och man måste åka hem, men om man inte vill då???
Som tur är det en sommar som väntar och nån festival måste man ju åka på och träffa alla underbara personer.

Nähä... vad ska man hitta på nu då??

image214
Jag och min föredetta sambo jesper som flyttade hem idag


Städat lägenheten

Nu är snart hela lägenheten färdig städad. Det är typ bara mitt rum och lilla badrummet som är kvar att städa och det gör jag nog imorrn. Orkar inge mera idag.
Imorrn åker Jesper hem till Iggesund så det är därför vi har städat. Nu är vi helt sluta, det känns så tråkigt att man snart ska åka härifrån.
Som jag känner nu vill jag inte åka härifrån det är därför jag drar på det hela.
Men troligen så åker jag hem torsdag eller fredag får se vad som känns bäst.

Nu ska jag ta och duscha för att sedan sova lite.

Godnatt.


Sista dagen på jobbet.

Jaha nu sitter man här vi datorn och ska snart gå och träna en sväng och sedan städa mitt rum.

Igår så jobbade jag min sista dag på Ago här i Åre känns lite konstigt, men skönt på ett sätt också.
Jag vill tacka alla på ago för denna säsong det har varit roligt att jobba med alla ni som jobbar där. Jag vill även tacka Kenny extra mycket för tavlan som vi fick av honom som han själv har målat den är super fin.

Gjorde inte så mycket mera igår var ganska färdig i huvudet, jo Lotta Potta ringde mig så vi pratade i en timme tror jag, tänk så mycket skit man kan prata om. Men måndagar är lottas och min dag.

I helgen så åkte jag och anna in till Östersund för att festa och kolla på Loopertroop dom var helt okej. Vi bodde hos en kompis som jag har jobbat med häruppe i Åre. Pernilla tack för att vi fick bo hos dig. Det var lite annorlunda, när vi åkte hem till henne på natten så kändes det som vi åkte överallt i Östersund innan vi kom fram till hennees hus ute på landet. Dagen efter så åkte vi lite traktor och kollade på lite hästar innan vi åkte in till östersund för våran buss gick kvart lver tre.

Jag har inte riktigt bestämt mig när jag ska åka hem än, vill egentligen inte åka hem trivs så bra här uppe. Men troligen blir det kanske tor eller fre beror på lite olika saker.
Imorse när jag vaknade så var det sol ute och jag tänkte att jag skulle ut och gå, men när jag klev upp och ringde jeja så säger hon att det kommer börja att snöa för det såg så ut på himlen och när vi la på så började det snöa, vädret här uppe kan man inte alltid lita på. Dom som bor här permanent kan nog aldrig ta undan vinter jackan för helt plötsligt så blir det snö och kallt.

Här kommer lite bilder från Östersund
image207
Jag på Olearys
image208
Anna drömmer sig bort
image210

image209
Anna och Pernilla utanför donken på Östersund
image211
Jag åker skoter


image212
Anna åker skoter
image213
Anna gillar att åka traktor

Snöat, regnat, kallt i Åre

Idag har det varit en okej dag. Ganska tråkigt och konstigt väder har det varit idag, det har Snöat, Regnat och varit allmänt kallt i Åre idag.
Jag har jobbat hela dagen, sen mötte jag anna när jag var på väg hem, då var hon på väg ner till Holiday för att börja sitt pass. Sen väl hemma så lagade jag mat första gången denna vecka. Vi fick fisk av en vaktmästare på jobbet för dom har varit på fiskeresa i Norge.
Sen var jag och tränade på jocks idag gick bra har lite ont i mina armar.

Något som har funnits i mina tankar dom senaste månaderna är att jag skulle vilja tatuera mig på handleden, men jag måste fundera ett tag till för den kommer ju att sitta där hela mitt liv.
Det jag i så fall ska göra kommer att bli så himla snyggt tror jag, för det skulle verkligen passa mig. :)

Just nu sitter jag i min säng och ser på 13 snart 30 som går på 3:an. Sen ska jag nog ta och sova för jag har varit ganska trött idag.

Imorrn är ännu en dag på jobbet, sen ska vi nog på broken och äta.

Blåsiga dagar i Åre

Dom senaste två dagarna har det blåst ganska bra här i Åre, må jag säga.

Igår så vaknade jag vid 10 men kom inte upp ur sängen förän 11, sen så bestämde jag och jeja oss för att vi skulle ta en sväng ner till byn och kolla lite i butikerna men när vi väl kom ner så var inget öppet, kanske var tur de.
Jo inter sport hade öppet dit gick vi och kollade en bra stund sen så gick vi och satte oss på ett café och efter en liten stund kom Anna och gjorde oss sällskap innan hon skulle jobba, trevligt var det vi spelade även fia med knuff och gissa vem som vann.... JO jag, i början så var det på skoj men med tiden som gick och spelare som åkte ur så blev man mer och mer tävlingsinriktad.

Idag har jag jobbat hela dagen från 9 till kvart i 6. Kommer nog bli kvar här i Åre ungeför till nästa vecka nån gång har inte bestämt mig än när jag åker hem, men när jag inte får jobba något mera tror jag. Har ju ändå inget jobb hemma i Sundsvall och saknar staden gör jag inte heller riktigt.
Det har varit kallt i Åre idag och blåsigt ursch när man tror att sommaren är på väg så blir det helt tvärtom.

Jag har även hunnit med en promenad idag, men dock inte lika lång som sist, en sån lång promenad blir det inte på länge. Mina vattenblåsor har inte försvunnit än men men man måste ju lida lite också. :D

Nä nu ska jag ta och sova så jag får min skönhets sömn. Godnatt

Bilder från Ristafallet

image199
Början av våran färd til Ristafallet, då var hon riktigt på hugget. :)
image200

image201
Mycket vatten
image202
Regnbågen var där hela tiden. Vackert
image203
image204
Det var riktigt häftigt att se allt vatten och vilken kraft den har.
image205
Jeja som den nya Ronja Rövardotter
image206
Ristafallet

Aj mina fötter...

Gårdagens inlägg men kunde inte publicera det igår så jag gör det nu.

Aj vad ont det gör i mina fötter, har inte haft så här ont i dom på mycket länge.
Det gör ont när jag går och sen har jag fått flera små blåsor runt om fötterna.

Anledningen till att jag har ont i fötterna är att jag och mina kompis jeja bestämde oss för att gå till Ristafallet.
Det är inte en liten bit att gå, från Åre till Ristafallet är det ungefär 17km och vi började gå vid halv 12 och var framme kvart i tre så det tog 3 timmar och en kvart.
Men när vi väl var framme så gick vi och kollade på Ristafallet och det väldigt mycket vatten som forsade fram.
För er som inte vet så var det där man spelade en scen till Ronja Rövardotter.

Efter vi hade kollat lite och fikat de vi hade med oss och hade känt att fötterna gjorde lite ont. Så kom vi på att vi var inte färdig med vår vandring utan hade ungefär 5km kvar att gå för att ta bussen sen.
Så strax innan fyra började vi vandra igen mot undersåker för att ta bussen där.

Sen när vi satt på bussen så kändes inte fötterna så mycket, det blev värre när vi skulle av och börja gå den sista biten hem. Aj så ont det gjorde under fötterna. Det var bara att bita ihop och gå.

Sen hemma satte vi oss på balkongen en stund, jeja kollade även in sin snygga bränna som hon hade skapat på vägen. Hon ser ut som en liten kräfta. :D hahaha...

Sen har vi varit nere hos anja och pratat och dom har druckit ltie öl, själv ville jag inte dricka något.

Oj vad det var länge sedan.

Oj oj oj då, vad det var länge sen jag skrev något här då.
Det har inte riktigt blivit av bara, men ska försöka ta tag i detta och börja skriva lite. :D

Den sista veckan har jag jobbat hela veckan och är nu ledig både lördag och söndag så då blir det lugna dagar :D
Festandet har slagit väldigt hårt på kroppen sista månaden, dom sista veckorna var jag ute 5 dagar av 7 och det är väldigt mycket, men så blir det ju för det är alltid slutet av säsongen som är roligast.

För alla som inte vet är jag fortfarande i Åre och blir kvar här till mitten av maj tror jag. Beror på hur länge jag får jobba här. Säsongen har varit helt underbar, fan vad jag älskar ÅRE det är verkligen mitt andra hem och alla man har lärt känna och dom man känner men nu känner man dom annu bättre, inget kan bli bättre eller jo lite kanske :P
Nu ska jag ta och sova lite för det behöver jag och imorrn ska jag och jeja ut och gå igen.

RSS 2.0