Min dag

Så här blev min dag.
Vaknade vid halv tio och åt frukost, för att sedan se på tv och sitta framför datorn ett tag. Sen tog jag en lång dusch, för att återigen sitta vid datorn en stund.
Sen gjorde jag mig i ordning för att åka med pappa och handla lite, sen så körde han ner mig på stan där jag skulle möta Joel för en fika. Det blev en väldigt lång fika, pratade om mycket roliga saker. Även fast han e två år yngre och är kille så har vi så mycket att prata om och så roligt vi har. Satt på barista väldigt länge sen kom syster Emma och goina oss det var trevligt. Joels mamma ringde och det hela slutade med att jag körde Lennart till hans personalfest. Så vi drog hem till dom och var där en timme innan vi åkte för att lämna lennart.

Sen så åkte vi hem jag och emma och när vi kom hem så var maten redan klar och det blev min älsklingsrätt, renskav eller det heter något annat men kommer inte på namnet det är rökt renkött som man steker och har sås till. Muma säger bara jag.

Sen åkte jag till emmelie för att se idol och sen börja se sex and the sexy filmen, fick se slutet hemma men det var mycket bra, blev lite nervös i mitten att den inte skulle sluta lyckligt men det gjorde den. 4+ får denna film

Nu ska fröken sova ett tag. godnatt mina vänner

Sundsvall

Jaha, nu e jag i sundsvall över helgen, åkte tåg hem igår och det gick väldigt segt att åka tåg igår.
Ska snart ner på stan för att fika med joel sen kommer syster ner också, så då kan vi gå lite i affärer.

Sen blir det nog Idol med emmelie senare på kvällen.

Här kommer lite bilder som jag hittade nu när jag satt vid datorn.
Det är bilder från Halloween, kommer inte ihåg hur många år sen det är men minst 3
     

trögt

Idag har det gått så himla trögt på jobbet. Kändes som om tiden stod helt stilla.
Sen har jag inte gjort så mycket när jag kom hem, vi lagade lite mat och det blev wok jätte gott blev det muma.. 
Har sen sett på tv och burit säng.

Nu ska jag ta och sova, blir en tidig kväll.

Snart måndag igen.

Jaha, då var det snart måndag igen. Urscha vill inte jobba än. Men så är ju livet.
Min vardag ser ut ungefär så här.
En vardag: Vakna, Gå till jobbet, äta, träna, se på tv och sen sova. och så ser det ut under hela veckan, sen på helgen får jag sova lite längre och inte behöva gå till jobbet.
Snacka om ett tråkigt liv.
Denna låt är mycket fin

Godnatt på er mina vänner.

Skor

har inte visat mina nya skor som jag köpte för nästan 1 månad sen, men har inte använt dom så mycket än. MEn det kommer väl.

Dom är riktigt fina båda två.
Första paret är ett par stövlar, tro det eller ej sara kitti har köpt sina första stövlar. Men dom e riktigt snygga också, hittade dom på barnavdelningen på din sko. 299 kr kostade dom. Billigt och bra det gillar jag. Ett rim på köpet.


Sen blev det ett par vita converse som jag köpte på stadium med en rabatt check, betalade ungefär 460 kr tror jag.
Dom är riktigt fina dom me, passar bra till allt möjligt. :D

kvart kvar

Nu är det bara en kvart kvar av denna dag, känns mycket skönt.
Det har gått bra att sitta här på kontoret idag, alla har varit så förstående när man inte kan hjälpa dom. Vill gärna lära mig mer om bokningen så jag kan hjälpa kunderna som ringer in till oss. Men men det fanns ingen tid till det innan.

Imorrn kommer helena E hit och ska jobba istället för mig, det blir mycket trevligt att få träffa henne. :D

Det har varit riktigt tråkigt väder här i Åre idag, så tur har man att man får vara inne och jobba.

Nä nu ska jag göra nytta den sista kvarten.


3.5 timme kvar av dagen.

Jaha då var det bara 3.5 timme kvar av denna dag på jobbet. Har hittills gått bra. Så får hoppas att resterande dag också gör det. :)

Jobb jobb jobb

Sitter nu på mitt jobb och har jobbat i snart 3 timmar. Känns bra än så länge är nämnligen stand in för alla på kontoret pga att dom är på kurs idag. Så jag sitter här i min ensamhet och svarar i telefonen och skriver lite på datorn. Men det går bra, ringer lagomt mycket = Nån gång ibland så det är bra :D

Dags beskrivning

En snabb dags beskrivning.

Började morgonen med att jag var super trött. Ursch
Började jobba klockan åtta så åtta var jag på jobbet.
Förmiddagen gick helt plötsligt jätte fort men vi hann med det vi skulle tror jag, plus lite insidenter där emellan.
Vid fyra gick jag till kontoret för att få lite info inför morgondagen för då ska jag sitta där själv och svara i telefonen. Så jag hoppas att alla som ringer e snälla mot mig och att det inte ringer så mycket. :D

Sen körde jag hem bussen, men tog en liten sväng på ica först för att handla lite och det blev verkligen lite. Nu när jag hade bil tänkte jag att jag skulle handla så jag hade lite, men kom inte på något jag skulle ha förutom yoghurt och frukt. Så på ett sätt var det ju bra. 
Hämta ut mina skor som jag köpte på tradera av en tjej, skona är lite stora ungefär 1 cm men jag undrar om det går ändå, Det är ett par spinningskor, vet inte riktigt hur dom ska sitta.
Här kommer en bild på dom, betalade endast 320 kr för dom och e är använda 2 gånger.


Kom hem satt mig framför tv och degade en stund, tänkte att jag skulle steka korv och ägg men så blidde det icke. Macka och yoghurt blev det istället och det var ju inte bra eftersom att jag senare skulle gå och träna spinning. Men orkade passet gjorde jag ändå, tog mig en mandarin och två passions frukter efter träningen och nu ska jag ta och sova lite.

Börjar att jobba vid kvart i nio så upp med tuppen ska jag ändå.
Godnatt

Creedence Night

Idag har jag varit ute och gått och sprunigt lite två gånger.
Det kändes mycket bra i kroppen, vaknade första gången vid halv nio men somnade om till halv tio istället och då var det bara att kliva upp.

Nu snart kommer det några tjejor hit till mig på en förfest för att sen ska vi åka till Continental In för lite mat och live underhållning. Det är nämnligen Creedence Night där ikväll.


härlígt pass

har jobbat hela dagen och var helt slut i kroppen efter dagen. har använt mig av mina ben muskler idag så nu känns det verkligen i benen.
Och mer ben skulle det blir senare på kvällen, för efter att jag hade slutat var det hem och glo lite på tv och sen laga lite mat till mig och tina för att sedan bege sig till Jocks för ett spinningpass. Benen var redan möra när vi började och efter kändes dom helt slut, så ska snart lägga mig och sova så att benen får vila lite.

tänkte att jag skulle ta och köra lite armar imorrn på jocks, får se om det blir något men det tror jag. Kom även på varför jag verkligen gillar spinning man blir härligt peppad av instruktören och man svettas mycket.

Har även köpt ett par spinningskor på tradera idag för 320 kr sammanlagt så jag hoppas att jag kan ha dom, de var endast använda 2 gånger och svarta var dom och såg riktigt fina ut. Hoppas allt stämmer när dom kommer. :)

Nä nu ska sara sussa lite så hon orkar med morgondagen.
Blir för övrigt en lugn fredagskväll imorrn men på lördag blir det nog utgång som det ser ut, får se om jag ska dricka eller ej återstår att se.

Lägger ut en fin bild från Thailand, vill tillbaka
Kram och godnatt

Ännu en dag avklarad

Ja då var denna tisdag avklarad och det är bara 3 dagar kvar tills det är helg igen. :)
Dagarna går så mkt fortare nu när jag har christina som jobbar med mig, nästa vecka ska jag även sitta nere på kontoret och jobba för att dom ändra ska på kurs i två dagar, så det kommer att bli spännande. :)

Ser just nu på en film på 3:an som heter Prinsen och Jag, den verkar vara helt okej.

bankrån i Åre

Vad gjorde du runt nio imorse den 6 oktober om du var i Åre?
För imorse blev Handelsbanken i Åre rånad. Tydligen var det 3 personer, som hade en Audi som dom sedan satte eld på i Ullådalen. Vilket drama det blev i Åre under morgonen.
Poliserna kom krypande på gatan och gatan blev avspärrade hela dagen.

Bilder från Åre






Helt otroligt vad som händer uppe på skutan när det är dimmigt.

Promenix

Fick äntligen mig ut på en promenix, och bara man kom ut så kändes allting så mycket bättre. Underbart väder var det också ute. Hade regnat och snöat lite imorse fram till två kanske och vid fyra fick jag mig ifrån lägenheten.

Blev en promenad på 1,5 timme behövde verkligen detta. Tog några fina bilder som jag ska lägga ut också.
Det har snöat ännu mer på skutan den är full med snö. Men man får ju se hur länge den stannar kvar där, men inget i dalen. Ganska skönt än så länge.

Håller nu på att tvätta lite men ska hämta den nu snart och ska laga lite mat istället.

Stel i Ansiktet

Det känns verkligen stelt i ansiktet just nu, kan bero på att jag har gjort en ansiktsmask idag.
Mitt ansikte har varit jätte tort nu väldigt länge så jag tänkte att jag skulle prova att göra en ansiktsmask för att se om det blir bättre så vi får vänta och se.
Man ser riktigt rolig ut i den.

Mkt fin text


Linn Eriksson vann lilla melodifestivalen med låten En sång från mitt hjärta. Den handlar om en kompis till henne som tog sitt liv. Så hon har tillägnat denna låt till henne.
Låten var mycket fin och jag började till och med att gråta och började tänka på Hanna som tog sitt liv för över 5 år sen innan vi skulle sluta nian 2003 och nu är det 2008, det är sjukt vad tiden går fort.
Livet är ibland mycket konstigt och orättvist.

En sväng på byn

Har nu varit en sväng ner på byn och köpte mig en Harry boy och hoppas nu på stor vinsten. :D
Skulle verkligen inte sitta fel...

Sen köpte jag en kanelbulle för det är ju kanelbullens dag så då unnade jag mig det.
När jag kom hem så blev jag så sugen på kaffe, det bara drog i mig. Har aldrig varit så här kaffe sugen någon gång i mitt liv, Herregud
Så jag gick in i köket för att koka lite kaffe, men upptäckte att jag inte hade något kaffefilter, HJÄLP..
Ringde pappa för att höra om man kan koka bryggkaffe och det kan man men man behöver fortfarande filtrera det. Åååå vad ska jag ta mig till men jag började i alla fall att koka kaffet. Kollade i alla skåp och lådor efter något.

Hittade en tesil och tänkte att jag provar väl det och tur nog så funkar det helt okej, man måste bara låta resten av sumpen sjunka ner på botten av glaset sen häller man på mjölk om man nu vill ha det och det vill jag.
Mycket nöjd nu, det var så himla gott också

Snöar i Åre

Ena dagen så är det sol, ändra är det regn och nu så snöar det här i Åre.
Mycket nice men snö men det smälter bort på en gång det är de tråkiga.
Ska snart gå ner på byn en sväng för ett besök på ica.

Från lägenheten

Snö Snö Snö

Finns dom som redan e på gång med lite åkning inför vinter.

tjoho

Tänkte att jag skulle bjuda med mig på lite bilder sen för. :)





regn regn regn

Man skulle kunna skriva en låt på regn regn regn. Ursch vad det är tråkigt med regn, man kan inte vara ute. :(

har nu jobbat två hela dagar på jobbet, första dagen kändes så där, fick lite ångest när jag gick in i en lägenhet men det jag hoppas att det blir bättre.
Men blir nog bättre på måndag då kommer Kristina tillbaka och då har jag någon att jobba med.

Sen jag kom hem så har jag tvättat litem jag och tina har lagat mat och det blev blodpudding och bacon gott. Sen har vi sett på Idol och ser just nu på Heroes.

Är så himla slut i hela kroppen just nu, behöver nog sova en stund, eller en lång stund. Börjar jobba åtta imorrn.

RSS 2.0