Ensam

Nu sitter jag här ensam i lägenheten, för både emmelie och anna är nere på holiday och ska sedan vidare till country medans jag själv ska packa lite saker och sedan sova. För imorrn så ska jag åka hem till sundsvall men först ett stop i östersund för att hämta upp mamma.

Sen kommer jag tillbaka till åre på måndag igen, för på tisdag är det jobb som väntar igen.

Mormor

För en liten stund sen så ringde jag min mamma och pratade lite med henne om allt som har hänt och vad som har hänt uppe hos dom.
Sen så fick jag även prata med mormor och henne har jag inte pratat med på mycket länge och jag lovar att jag kommer och hälsar på dig så fort jag bara kan. Senast i sommar men jag hoppas att det blir tidigare.

Nä nu ska jag snart sova.
Godnatt mina vänliga läsare, ni är inte många men det känns ändå bra att få skriva av sig ibland.

1 vecka

Nu har jag jobbat på ago i en vecka och det känns bra men det är mycket jobbigt att städa varje dag, man har lite träningsvärk i kroppen efter en dag på jobbet. Men det känns bra att ha börjat jobba igen efter en mycket lång semester. Men nu längtar man efter att alla dom andra ska komma tillbaka och jobba med mig. Men några av dom kommer faktiskt tillbaka i december och det är jessica, lotta, therese och jesper :D

Idag så har jag jobbat och sen gick jag hem för att hämta träningskläder och receptet till apoteket för min medicin tog slut idag och jag behövde mera. men när jag kom till apoteket så fanns det inte hemma och att det skulle ta 2 dagar att beställa hem det och dom hade de inte i järpen heller. Men sen så såg hon att hon hade en förpackning med 100 tabletter och jag skulle bara ha 20. Hon var så snäll med mig så hon fixade så jag fick köpa 20 st av dom 100 så nu kan jag fortsätta min behandling. Tack snälla apotekare. :)

Sen så åkte jag iväg och tränade på jocks och idag blev det armar och mage/rygg.
Nu sitter jag på sängen och gör ingenting.

På lördag morgon så tar jag bilen och åker till östersund för att hämta mamma på flyget. Hon har varit hos min mormor och morfar så hon fick flyga från östersund för att komma till kriuna för det gick inga direktflyg från sundsvall.
Sen så åker jag och mamma hem till sundsvall, för jag ska lämna bilen där och sedan åker tillbaka till Åre på måndagen.

 Här kommer lite bilder från festen vi hade i fredags. :)
image118
image121
image122

Tränat

Ja nu är det bara några få minuter tills jag ska gå och sova, det ska bli riktigt skönt att få vila ögonen för en stund för imorgon är det jobb som gäller igen, jag börjar kl.8.00 och slutar 17.00.

Idag så har jag bara tagit det lungt och inte gjort så jätte mycket.
Det enda vettiga som jag har gjort idag är träna och det kändes bra, jag får lite ångest när jag inte tränar på ett tag. Så imorrn ska jag gå på spinning och det är efterlängtat har inte varit på de på över 2 veckor och det är inte bra.
Så imorrn blir det att ta ut sig till max.

Kommer troligen åka hem med bilen på lördag från åre och sedan hämta mamma i östersund, hon har varit hos min mormor och morfar.
Sen funderar vi även på vad vi ska vara på halloween så om ni har något förslag så kommentera gärna.

godnatt


lördag

NU sitter jag i soffan på hummern och ser på babben och comp. på 1:an. Sen så har jag fått mitt mobila bredband och än så länge så fungerar det bra och jag hoppas att det fortsätter så.
Idag har jag bara tagit det lungt, vi hade en förfest här igår och det var trevligt att det kom lite folk så man är lite trött idag.

bilder kanske kommer senare om jag orkar att lägga upp dom.


Vaccin Mot cancer i underlivet

Nu har jag varit vaken sen kl. 8.00. Körde syster till skolan för det lovade jag igår. Sen hem och fika lite och börja packa ner alla saker som ska med till åre.

Sen kl. 10.00 så åkte jag till vårdcentralen för att få dom första två sprutorna av  sex st. Den ena var hepatit B och den andra var gardasil som ska skydda en mot cancer i underlivet. För att man ska få full effekt på denna behandling så måste man ta 3 st sprutor vid olika tillfällen.
Jag tycker att det är bra att dom har kommit på ett vaccin mot HPV "humant papillomvirus".

Förklaring:
Humant papillomvirus kan orsaka gynekologiska cellförändringar, cancer i livmoderhalsen, cancer på andra ställen i underlivet och i ändtarmen. Det är viktigt att långsiktigt mäta vaccinets skyddseffekt mot cancer och cellförändringar och att öka kunskapen om hur vaccinet skyddar och att man följer upp misstänkta biverkningar efter vaccinationen.

Om du vill ha mera information om HPV "humant papillomvirus" så kan du gå in på.
http://www.lakemedelsverket.se/Tpl/MonographyPage____5145.aspx

Blev lite långt inlägg men jag tycker det är viktigt att informera om detta.

Nä nu ska jag ta och packa klart.
hejhopp

dags

NU är det dags att sova för jag ska upp tidigt.
För tänkte jag att jag skulle träna på morgonen men jag känner nu att det kommer att bli stressigt att hinna med altt som ska göras innan jag tar mitt pick och pack och sticker till åre.

Godnatt mina vänner

sista kvällen i stockholm

Nu sitter jag här i viksjö hos farmor och farfar och ska snart se på tv.

Igår så åkte jag in till stan för att träffa min kompis hanna som har blivit stockholmare och sen shoppa lite. Det enda jag shoppade den dagen var gardinhängare  på halva priset och lite färger och pärlor på panduro. Jag älskar verkligen den butiken finns så mycket där inne man vill ha. Hade man råd så skulle jag ha handlat ännu mer. Men jag spenderade ändå 500 kr där.

Sen idag så var jag och farmor ute i barkaby och gick runt där och kollade lite. hittade lite saker som jag ville ha men kände att det var lite onödigt så jag får önska mig det i julklapp istället.
Men det jag handlade idag var ett par tjockare strumpbyxor och en ny mobil.
Jag hatar att köpa mobiler för jag får alltid beslutsångest. Men nu tog jag en som jag har kollat på länge. Så nu känns det köpet bra och mamma kan få tillbaka sin mobil som jag har lånat av henne. Tack mamma för lånet.
image117
Imorrn så ska jag åka in till stockholm centrum för att träffa trollet "sara" som jag inte har träffat på ett tag, pga att hon bor i orsa. Sen ska jag väl gå lite i butikerna där.

Nä nu ska jag vara lite social med farmor och farfar.
Skriver kanske imorrn om jag orkar.
Hejhopp

Snart åker jag

Nu är det bara 1 timme och 14 minuter tills jag åker till stockholm för ett besök i stor stan.
Jag köpte min biljett på tradera. Jag ville igentligen åka vid 12 men jag fick ingen biljett för alla andra hade budat över mig. Men istället så fick jag min biljett till tåget som gick 16.08 och det gör inget för det vart så billigt. Min biljett kostade 32 kr ner till stockholm och det är ingenting.
image116

NU har jag packat ner lite kläder som jag ska ha med mig. Sen har jag lagt fram massa kläder som jag ska ha med mig på lördag då jag åker till åre. Men det packar jag ner i en väska på fredag när jag kommer hem, om jag kommer hem :P

Nä nu ska jag fortsätta med mitt. Kanske skriver något när jag är i stockholm.
Hejsvejs.

Åker kanske till stockholm imorrn

Ja jag vet, jag har inte bloggat på några dagar. men jag har inte haft något att blogga om.
Men imorgon kanske jag åker till stockholm för ett besökt, jag vill verkligen åka ner dit för det är över ett år sedan jag var där senast. Det skulle vara trevligt att träffa farmor och farfar shoppa lite men bara lite och äta god mat och bara ta det lungt. 

Sen på lördag åker jag nog upp till åre och för att börja jobba kanske på måndag eller tisdag. Sen blir jag kvar där uppe ända tills i maj. Men jag kommer hem några vändor däremellan. Men jag kommer absolut hem när vi ska åka till thailand. Längtar jätte mycket.
Jag längtar även till den första snön kommer. Det känns som det var år och dar sen jag åkte skidor. Det är nästan 6 månader sen jag åkte skidor. "Men väntar man på något gott väntar man aldrig för länge." eller hur gick den.

Nä nu ska jag kolla lite på tv.
Bloggar kanske lite innan jag åker imorrn.

Det är över nu...

Ja nu är det äntligen över, jag har varit hos tandläkaren och lagat mitt hål. Jag tog utan bedövning och det gjorde ont ibland, men jag klarade mig igenom hela besöket.
Jag hade bestämt mig för att ta en tandförsäkring som ska kosta 39 kr/mån eller 468 per/år. Sen skulle jag bara behöva betala tandförsäkringen och hålet drogs av på undersökningen som jag skulle få. Men dom i receptionen visste inte hur mycket jag skulle betala så istället skulle dom skicka mig en räkning. Så det ska bli kul att se vad den hamnar på.

Nu ska jag ta och gå ut på en promenad och senare ska jag åka på stan med systeryster och efter det träna på jocks, där jag förövrigt har varit hela veckan. Jag känner mig mycket stolt över mig själv.

Sen ska mamma få slinga mitt hår lite ljusare så håret får lite liv. :P

Skickar även med en bild på den söta ankungen.
image115

Ursch tandläkare

Nej nej nej.... imorrn ska jag till tandläkaren för att laga ett hål i min tand. Jag hatar att gå till tandläkaren för nu måste man betala för att gå dit. Jag tycker man borde få gratis tandvård tills man är 26år. Tänk alla som kanske inte har ett fast jobb eller något jobb över huvudtaget. Det är inte billigt att gå till tandläkaren.
Men man vill även gå till tandläkaren för man vill inte få dåliga tänder när man blir äldre. Men en sak som är bra är att jag har en jätte bra tandläkaren och tandsköterska.
Jag kom ihåg när man var liten så fick man alltid en liten leksak eller klistermärke av tandläkaren för man varit så duktig, men det får man inte nu. Man skulle uppskatta om man någon gång kunde få en tandborste eller något sådant.. :P skulle vara lite roligt

Övrigt så har jag inte gjort så mycket dom senaste dagarna förutom att träna då.
Jag var på aerobic i måndags, street i tisdags, gym igår och idag har jag varit på spinning. Så jag får se vad det blir för något imorrn, kanske gym kanske pass.
FÅr se..

image114

Första oktober

idag så är det första oktober eller snart andra men men...
Idag så var jag och viktoria på ikea en sväng men jag köpte inget och det är mkt bra.
måste spara på pengarna.
Sen så åkte vi och tränade på jocks och idag blev det aerobic och core. Men aerobicen var inte den lättaste. Utan den gick väldigt fort och instruktören pratade inte så mycket heller. Men det är som vanligt, man kommer in i det under dom sista minuterna.

Nu ska jag sussa. hej hopp

RSS 2.0