På våg norrut

Nu är jag påväg norrut med la familia för vi ska till mormor på begravning. Vi passerade Umeå för en 20 min sen så vi har nu ungefär 7 timmar kvar. 

 

Älskar mössor

Just nu finns det två saker som jag verkligen gillar att shoppa och det ena är skor, och då är det inte klackskor eller pums och sånt utan sneakers och tygskor.

Sen så gillar jag mössor och kan ha hur många som helst, här kommer mina 4 nya mössor som jag har införskaffat den senaste månaden.

Rosa mössa från Indiska för 80 kr

Grön mössa från indiska 80 kr

Svart mössa från Indiska 80 kr

Rosa/grå randig mössa från barnavdelningen på H&M för 60 kr tror jag det var

Alla fyra mössorna.
Blev en del mössor och även ego bilder samtidigt. :P

stan

Snart kommer Anna ainus Hedin för att hämta mig och vi ska ner på stan en sväng hade vi tänkt, anna kommer från stugan där hon har varit och vattnat blommorna åt sina päron kicken på anna. :P

Fatta vad less jag blir på sj, för jag kom hem i natt, skulle ha kommit hem 23.24 men kom hem 01.00 istället.

Har tvättat lite kläder så man har lite rena när man ska åka till mormor, för imorrn så åker vi upp till henne igen. Till den lilla byn Parkalompolo.


Hatar SJ

Gud vad arg man blir när tåget blir försenat. Sitter fortfarande på tåget hem till Sundsvall. Började åka från göteborg 17.00 istället för 16.42 så vi började med en försening och sen blev det bara värre. Vi e nu 1h och 40 min försenade minst. Hatar verkligen detta. Man måste ju kunna kolla igenom tåget innan om det är några tekniska fel. Less Less och nu e jag faktiskt bitter. :(
Sj måste verkligen skärpa sig på denna front, dom har väldigt många förseningar på sig, om dom inte kan garantera en tid man kommer fram så borde som sänka priserna på tågen.
Arg det är vad jag e... vill bara hem och sova nu

Tråkigt att åka tåg

Gud så tråkigt det är att åka tåg själv. Men har för en stund sen passerat katrineholm, plus att vi är 30 min försena så jag kommer inte att vara hemma förän tolv någon gång.
Kommer att lägga ut bilder från helgen imorrn. orkar inte idag och plus att det tar sån tid när man har detta internet.

nä nu ska här ses film.

Liseberg

Fy så roligt det var. Igår så åkte vi in till Göteborg för en hel dag där, började med en tur på stan och handlade två linnen och en kjol. Sen åt vi buffé på nåt ställe i nordstan. När vi sen hade ättit klart så började jag känna lite i ansiktet på mig och kände att det var en knöl på kinden och trodde det var en finne och frågade jeja och lotta med det var en svart prick och det visade sig att det var en äcklig fästing. Men första, blev lite rädd och dom tyckte vi skulle gå till Åhlens och låna en pinsett för att ta ut den men det ville inte jag utan vi gick till Apoteket och som tur va så fanns det en sjuksköterska där som tog 60 kr och då fick han ta ut den åt mig så det blev riktigt gjort. :) Så nu e den borta som tur är. Lättad....

Sen efter det så började vi gå mot Liseberg och då var klockan halv 5 så då var det verkligen dags för lite åkning och att få bli 12 igen. Vi började med Colorado och sen gick det av mot nästan alla för mig. Radiobilarna var skit kul :) När jag och lotta åkte själva en gång där så var det två killar som var jätte sura ifall man körde in i dom, så jag och lotta vi fortsatte att köra in i dom. Var grymt roligt när dom blev sura. Hahahaaha....

Jag åkte till och med Balder, och inte bara en gång utan 3. Den ni... :) Parken hade öppet till klockan tio men det hade gärna fått haft öppet en timme till.
Innan vi skulle åka hem så spelade vi lite på hjulen och självklart så vinner Lotta första pris på ett av dom och det är en hur stor chips påse som helst, den väger 4.55 Kg så det var lite kul. :D

Nä nu ska jag klä på mig för vi ska ut och åka båt nu.
HÖrs :)


Är på västkusten

Japp nu  har jag sovit första natten hos jeja på västkusten, närmare sagt 1 mil från Uddevalla.
Resan igår gick mkt bra sov nästan hela resan, förutom att jag hade en tant som snarkade och en unge i kupén bredvid som inte kunde sova och bara skrek hela natten. :S

Igår så gjorde vi inte så mycket, gick en promis och kolla på allt som finns runt jejas hus. Sen så skrev vi ganska många listor också för att avsluta med två filmer. :)

JUst nu håller vi på att göra oss iordning för att sedan åka in till Göteborg och gå på Liseberg. Joho.... ska blir grymt kul har inte varit där på kanske 3-4 år. LÄnge sen nu vettu.
HEjhopp

40 min kvar

NU är det 35 min kvar tills jag ska åka med tåget. Tåget går exakt 23.22 och jag behöver vara där lite tidigare för att hämta ut min biljett. Sen kommer det bli en lång resa till Uddevalla.
Kliver av i Göteborg för att byta till buss sista biten men det kommer ju att gå bra, har ju en van åkare med mig jeja.
Kommer att stanna där nere till söndag eller måndag har inte bestämt mig än men det löser sig.

Så här på kvällskvisten har jag varit ute och gått och sen bara tagit det lungt och sett på tv.

Nä nu ska syster få sitta vid datorn igen, kommer att försöka blogg lite där nere, för jag har med mig min underbara dator.

4h och 22 min

Nu är det ungefär 4 h och 22 min kvar tills jag åker med tåget och på tåget är jeja redan.
Ska blir mkt trevligt att få sällskap så man slipper vara själv. :)
Är nu på väg ut för en promenad med mamma och får sedan se om jag hinner med fikan på stan med flickorna.

Boring...

Snacka om att det är tråkigt att städa när man verkigen inte vill det, för just idag så känner jag inte för att städa men jag måste pga att jag ska åka bort och det måste se lite snyggt ut på mitt rum eller i alla fall någorlunda snyggt ;)

Nä ska väl fortsätta här så jag kan göra något kul senare.

Genom sverige med tåg.

jaha, nu har jag vaknat på riktigt och sett på smallville och ättit frukost mumsigt.

Så nu ska jag ta och göra mig iordning och börja packa lite och städa mitt rum, för ikväll eller mot midnatt ska jag kliva på tåget och bege mig neråt i Sverige ska nämnligen till Uddevalla och hälsa på Lotta och Jeja, men jeja får jag träffa redan på tåget för hon kommer från Åre.

Ska vara där nere till Söndag eller Måndag har inte bestämt mig än. Men kommer nog att få grymt trevligt där nere, har aldrig varit där, vi ska även gå på Liseberg för det har jag önskat att vi ska göra. :D


Uddevalla töser


Tråkigt det som hände igår :(

Tråkigt det som hände med Susanna Kallur, fatta hon gjorde ju en hejdundrande komback i försöket och fick delad bästa tid då och sen ska det sluta så här. Mycket tråkigt må jag säga, men finns inte så mycket mera att göra så går det ibland. Men jag tror nog att hon kommer att hålla ändå tills nästa OS om 4 år.

Hoppas bara hon håller och kan fortsätta att tävla dom tävlingar som e kvar och göra bra ifrån sig och visa att hon är med bland dom bästa och det vet jag att hon är.


Nice weekend :)

Helgen har varit mycket bra, med både lugnet och stormen.
I fredags så tog jag det bara lugnt och var hemma och åt nån kräfta med la familia och såg på tv.
Sen på lördagen så åkte jag syster ut på selånger marknad och trevligt med lite shopping, sen på kvällen bar det iväg till emmelies lilla men helt okej stor lägenhet för en så kallad förfest med tjejorna. Det var trevligt tills det blev vindruve krig, händer alltid konstiga saker på förfester. Senare så drog vi vidare och det blev o´learys även denna lördag med det var bra, lagomt med folk.

Sen på söndagen så låg jag i soffan nästan hela dagen, förutom när jag åkte till emmelie men då låg jag i hennes säng istället och kollade på tv och drack te. Nice.

Igår var jag med fröken hjertman på Birsta för att hon skulle handla lite, men själv höll jag hårt i plånboken och det var bra de. Ska ju åka till uddevalla natten mot onsdag för ett besök där. Ska bli mtk trevligt. :D

Kommer lite bilder här från lördagens förfest.
Mina flickor är så snygga så... :P

Anna gör entre... med resten efter sig

Anna, Venkis och halva Emmelie.

Alla utom jag som tar kortet då. Söta små flickor

Anna kanske sjunger eller något sånt...

Jag och Venkis penkis, vet ej vad jag håller på med.

Anna e glad tror jag :S, Emmelie och Linda med ryggen emot.


Inhandlat

jaha då har man varit på marknad så man klarar sig till nästa år, det som blev inhandlat för min del var sockar och snygga trosor :P Så nu behöver man inte köpa det på ett bra tag. Sockar är ändå inget roligt att köpa.

Nu ska vi snart äta jag och min syster för sen så ska jag åka ner på stan och till emmelie för förfest innan vi beger oss ut på krogen, vart vi ska är ännu oklart men det brukar lösa sig eftersom tiden går.

Lägger ut en härlig vinterbild på oss tjejer sen tiden på hummeln i Åre.

Emmelie i vitt, Anna i gult, Venkis i svart och Jag i Grönt.

Lördag är alltid en Lördag

Jaha då var det lördag igen, tervligt trevligt :)

Idag ska jag åka på selångermarknad med syster som det ser ut. Ska bli tervligt men nu gäller det att hålla i plånboken för mig själv så jag inte handlar för mycket och för ficktjuvar man vet ju aldrig vem man står vid och rätt som det är e plånboken borta.
Sen ikväll blir det ugång med tjejerna, var ett tag sen jag var ut med dom. Men förra helgen hade jag mkt trevligt hos sara och det slutade med att vi hamnade på O´learys jag, lotti och maria och angela. Skratta det gjorde man mkt i alla fall bra träning för magen.


Massa Girls

Lotti och Maria

Sara

Nä nu ska jag ta mig en promenad innan vi ska åka, behöver eftersom vi ska ut och dricka ikväll.

Äntligen

Äntligen har jag fått det någorlunda som jag vill ha det, men det finns småsaker som måste ändras men det orkar jag inte göra nu så det får vänta några dagar tror jag. Måste smälta det jag har lärt mig hittils. :)

Men måste tacka http://www.designadinblogg.se så mycket för all hjälp jag har fått genom honom.
Alla hans tips om hur man gör, utan denna sida skulle jag inte ha klarat något, men nu kan jag lite mera men kommer alltid att behöva gå tillbaka till denna sida nästa gång jag ska göra om.

Hjälp detta var inte det enklaste...

Nu har jag suttit hur länge som helst med denna blogg och ska försöka ändra min sida så det blir lite finare. Men det går inte så bra för mig, eller rätt så bra går det ju. Men det blir inte som jag vill ha det.

Om det är någon som e bra på detta, kanske skulle kunna ge mig lite tips på hur man gör. :)
Skulle uppskattas väldigt mycket.
Hur man får sina bilder på en rad längst uppe tex.

Annars idag har jag bara städat och suttit hemma. Skönt e det ska väl kanske på selångermarknad imorrn om det inte är för bra väder då! :)

städa städa städa....

Gud så svårt jag hade att somna igår kväll. Gick väl och la mig i sängen vid elva men satt framför datorn till ett. När jag lade undan den och skulle till att somna så gick det inte. Vet inte vad det var men sova ville jag tydligen inte. Så där låg jag och kollade i taket. Låg säkert en timme om inte mer innan jag somnade.

Hade ställt väckar klockan på kvart över nio, klev upp och såg på tv en stund innan jag började att städa. Har nu städat nästan hela huset vårat. Dammat, damsugit och torkat golven, men har bara datarummet kvar och mitt och det tar längst tid för det är så mycket saker där. Har även tvättat och hängt ut det, oj vad jag känner mig duktig idag men när väl mamma och pappa kommer hem så lovar jag er att dom kommer inte märka ett dugg. Dom kommer att fråga vad jag har gjort idag eller vad jag inte har gjort. FÖr dom tror att jag inte gör något på dagarna men det gör jag. BLir så less på allt.

Har för tillfället en paus från städandet skulle kunna lägga mig ner och sova några timmar kroppen e så slut, har fortfarande träningverk också sen träningen igår och från i förgår.

Min dag

Idag har jag haft en bra dag.
Dagen började med att jag såg lite på tv och sen åkte jag ner på stan och träffade sara och lotti och linnea för en lunch på Coffe House och det blev en sallad mycket gott.
Sen gick vi runt och kollade lite i affärerna och jag lyckades att inte shopppa något så det var bra, istället gjorde lotti och sara det. Fina grejor tjejor. :P
Efter vi gått ett tag så kom kaffe suget och vi satt oss på Barista på torget, mysigt att kunna sitta ute i solen och fika, men vi höll oss i skuggan. :)

Efter det så gick jag och tränade på jocks blev ett ben pass idag, men gud sicken träningsverk jag har sen boxen. Men det struntade jag i för jag tror det var just detta min kropp behövde.

Jag innan träningen

Sen gick jag in på stan en sväng till för mamma vad där. Innan jag träffade mamma så träffade jag Carro det var trevligt var ett tag sen jag såg henne.
Sen när jag kom hem så blev min middag två ägg och två mackor. Ingen verkade orka laga mat, sen har jag bara tagit det lugnt och kollat på tv och suttit vid datorn.
Detta var min dag :D

Skönt lat men e här... :)

Vem bryr sig??....

Oj var ett tag sen nu men, ibland så tappar man lusten att skriva och berätta om allt.
För vem bryr sig igentligen om vad man skriver, men det kan vara skönt att skriva av sig också och bara skriva vad man känner för.

Som igår var jag hos tandläkaren och lagade två hål, gjorde lite ont hon frågade om jag ville ha bedövning men då går man med bortdomnad tunga resten av dagen så jag tänkte jag kör så får vi se hur ont det gör.

Sen var jag och sara och tränade på jocks blev ett pass Box, var riktigt kul och mycket jobbigt.
Kommer mycket gärna att göra det igen.

Ska snart ner på stan och äta lunch med sara och lotti, ska också på banken och sätta in lite pengar och sen träna lite ben på jocks.

Hejhopp

Varit på bio

Idag har jag varit på bio med syster, kusin Hanna och kusin Tobias, vi såg filmen Narnia Prins Caspian.
Den var mkt bra, lite sorglig men man blev också glad av den.
Hanna och jag delade på popcorn och självklart så spiller Hanna ut det sista på mig, men men så går det ibland. :D

Nä nu ska vi sova lite så vi e utvilade tills imorrn. 
kram och godnatt 


Trist väder

Ursch vad jag hatar när det är tråkigt väder ute. Här i sundsvall är det moln på hela himlen.
Snart kommer även mina kusiner som ska vara här till på Lördag blir trevligt det. :)

vet inte alls vad jag ska göra idag, får se men ska i alla fall gå ut och gå en sväng.

Pga det dåliga vädret så lägger jag ut en sommrig bild istället så man kommer på bättre tankar. :)


Nya Skor

Igår var jag och mamma och syster i Birsta en sväng.
Var mest in på sko affärer och så klart ska jag hitta mig ett par skor. Riktigt snygga skor var det också, dom skulle ha kostat 899kr men det var 70% rabatt så det blev bara 270 kr så det var ett riktigt kap.

Jag vet inte vad det är med mig och skor just nu, för jag älskar att köpa skor, men inte klackskor utan mest sneakers och tygskor. Måste hitta ett litet utrymme för dom för mamma blir lite tokig för dom flesta skor som står i hallen är mina. :)

yran 2008

Nu har det gått 3 dagar sen jag kom hem från Östersund och yran.
Jag hade grymt roligt där uppe och trevligt sällskap och bra artister även fast man inte såg så mycket av dom.
Jag och jeja tältade och det var ett mycket bra tält för 98 kr på city gross. För det började regna en natt och vårat tält läckte inge vatten så det var mycket bra, vi var torra när vi vaknade.

Trevligt att tälta brevid mina tremänningar så dom umgicks jag med mycket under helgen.
vet inte vad jag mer ska skriva om det men ger er några bilder istället. För bilder säger mer än 1000 ord.












RSS 2.0